Hodnoceniher.cz

Stranded: Alien Dawn

81%

Průměr z 4 recenzí
#pc #pc #pc #pc #budovatelské strategie #steam #recenzia na pc verziu #ps4 #xbox-one #xbox series x/s #ps5 #vesmír #strategie #simulace #survival #cizí planety #haemimont games #frontier foundry #playstation 4 #ps4 pro #xbox one x #playstation 5 #xbox series

Recenze

7/10
Tiscali Games
3. 6. 2023
Nesmírně komplexní survival strategie, v níž musíte vybudovat kolonii na více či méně nehostinné planetě, a podchytit i ty nejmenší detaily. Možné scénáře, konce a zajímavosti, které hra nabízí, budete objevovat hodně dlouho. Naopak poněkud ošizený soubojový systém vás brzy omrzí, stejně jako připitomělost vašich osadníků.

9/10
Gamebro
8. 5. 2023
Žánr survival her, a i survival strategií asi má největší boom za sebou, ale i tak se zakotvil mezi velmi oblíbené žánry her. Ačkoliv je to devíza spíše nezávislých studií až je to dosti překvapivé, že se do tohoto žánru nepustil žádný z gigantů herního průmyslu, tak o kvalitních kousků není nouze.

8,5/10
Sector.sk
5. 5. 2023
V bitke určite pomôžu obranné múry, veže, ale aj nášľapné pasce a míny. Po skončení nebezpečenstva jednoducho postavy uvoľníte a idú si po svojom - tam kde ich treba alebo oddychovať a liečiť si rany. Kolóniu môžu ohrozovať aj poveternostné podmienky. Búrka sa dá využiť na zachytávanie energie z blesku, ktorý ale môže zasiahnuť človeka a spôsobiť mu trvalé zdravotné následky. Tuhé mrazy alebo priveľká...

8/10
Gaming professors
7. 11. 2022
Stranded: Alien Dawn je velmi povedenou survivalovou budovatelskou strategií, která klade hlavní důraz na složení vaší party přeživších, jejich dovednosti a vhodné rozdělení úkolů. Je patrné, že vývoj hry stále probíhá, a to kvůli drobným technickým nedokonalostem. I přesto se však již v současné fázi předběžného přístupu jedná o velmi povedený titul, který rozhodně potěší každého fanouška tohoto žánru.