Hodnoceniher.cz

Starhawk

76%

Průměr z 15 recenzí
#ps3 #adventury #strategie #akční #sci-fi #multiplayer #western #third person #playstation 3 #lightbox interactive #scea #scee #sony #starhawk #sony #ps3 #sony computer entertainment

Návody, cheaty

Recenze

7/10
Komputer Świat
19. 12. 2018
Starhawk na pewno nie jest tytułem ekskluzywnym dla którego warto specjalnie kupować PS3. Nie zrobi tak oszałamiającej kariery jak Uncharted czy nawet cieszący się niegdyś dużą popularnością Warhawk. Mimo to warto dać mu szansę, szczególnie kiedy cena spadnie - a pewnie stanie się to niedługo. Kampania rozczarowuje, ale strzelanie i budowanie, niszczenie, a potem naprawianie naprawdę wciąga. Jeżeli...

70%
Game page
27. 6. 2012

8/10
Recenzeher.eu
27. 6. 2012
Starhawk je velmi specifickou a zajímavou hrou, co přináší svěží vítr na pole multiplayerových stříleček. Na první pohled spoustě lidí nemusí sedět specifický westernový sci-fi styl, ale pokud hře věnujete druhou šanci, odmění se svou neuvěřitelnou návykovostí. Titulu přeji masivní komunitu hráčů, i když to bude mít těžké mezi současnými „velkými“ střílečkami, aby nezapadl tak jako jeho předchůdce.

6,5/10
GamesWEB.sk
24. 6. 2012
Pokiaľ si teda budete chcieť hru naplno užiť, bez zohratej grupy sa nikam nepohnete. A to je vážne škoda, keďže po stránke herných mechanizmov je Starhawk mimoriadne osviežujúcim a zábavným sústom. Tak teda, niekedy nabudúce...

75%
Bonusweb
19. 6. 2012
Multiplayerová vřava pro PlayStation 3 se vrací. Je propracovanější, s taktickými a budovatelskými prvky a dokonce i špetkou hraní pro osamělé hráče.

8/10
Herní web
16. 6. 2012
Na Starhawk jsem se docela dlouhou dobu těšil a jsem rád, že mé naděje nebyly zklamány. Na jednu stranu nejde o nijak přelomovou hru a asi se ani nebude prodávat jako nejnovější díl COD, jenže i tak si svou klientelu najde a zase stejně jako Warhawk, se bude nějaký ten rok hrát. Takže dobrá zpráva pro fanoušky minulého dílu - nebojte se, tohle se vám asi bude hodně zamlouvat.

8/10
Zing
30. 5. 2012
Až překvapivě povedené pokračování pět let staré online střílečky, které obsahuje všechno co se hráčům tehdy líbilo a návdavkem přihazuje několik zajímavých novinek.

8/10
Zing
30. 5. 2012
Až překvapivě povedené pokračování pět let staré online střílečky, které obsahuje všechno co se hráčům tehdy líbilo a návdavkem přihazuje několik zajímavých novinek.

7,5/10
Sector.sk
28. 5. 2012
Ani zasadenie do nezvyčajného prostredia nepomohlo Starhawku dosiahnuť úplne najvyššie hodnotenie. S ľahko zabudnuteľným singleplayerom sme akosi dopredu rátali, no že multiplayer nebude obsahovať kity (povolania) a že niektoré zápasy sa zmenia na dlhé utrpenia bez nádeje na zvrátenie nás nemilo prekvapilo. Chýba aj akákoľvek snaha o invenciu v herných režimoch a to zamrzí, snáď sa ale všetko na dobré...

75%
Czechgamer.com
21. 5. 2012
Starhawk nenavázal na úspěch svého volnějšího předchůdce ničím jiným, než dalším úspěchem. Zábava je zaručená.

7/10
Tiscali Games
19. 5. 2012
Starhawk se dle očekávání opírá především o multiplayer. Ten je ovšem kvůli novému systému Build n' Battle věcí dost vrtkavou, která může zážitek ze hry hodně měnit. Starhawk není bez chyb, ale když se zadaří, nabídne netradiční a skvěle adrenalinový zážitek. Pokud se nezadaří, umí pekelně frustrovat.

8/10
Hrej.cz
17. 5. 2012
Frenetická akce všeho druhu, bez nějakých okras, za asistence střelných zbraní, vozidel, stíhaček a obřích robotů... a ještě vylepšená špetkou budovatelské strategie.

4/5
Hrej.cz
16. 5. 2012
Frenetická akce všeho druhu, bez nějakých okras, za asistence střelných zbraní, vozidel, stíhaček a obřích robotů... a ještě vylepšená špetkou „budovatelské“ strategie.

8/10
Konzolista.cz
13. 5. 2012
Starhawk sice nemusí působit na všechny zrovna přesvědčivým dojmem, ale po několika minutách se mu dá snadno propadnout, pokud tedy přijmete dost charakteristickou hratelnost. Multiplayer je skvělý už nyní, a díky plánované podpoře má velký potenciál do budoucna. Ani singleplayerová kampaň není špatná, navíc si ji užijete možná i více, jak u drtivé většiny jiných akčních her. Naše doporučení si proto...

7,5/10
Game Informer
7. 5. 2012
While I appreciate Starhawk's large player counts and wide-open battlefields, the on-foot gunplay and lack of multiplayer modes are disappointing.