Hodnoceniher.cz

Splatoon 2

87%

Průměr z 5 recenzí
#nintendo switch #online #akční #multiplayer #střílečka #switch #nintendo

Návody, cheaty

Recenze

87%
Czechgamer.com
11. 8. 2017
Farebný guláš sa podarilo znova dobre ochutiť a aj keď sem tam narazíte na chrupavku, nemalo by vám to celkovo skaziť chuť sa zabávať

9/10
Tiscali Games
31. 7. 2017
Po čertech zábavná a originální multiplayerová střílečka, která z minulého dílu zachovala to dobré, vypulírovala některé drhnoucí mechaniky a naservírovala skvělé menu. Drobných chyb a některých ústupků se autoři sice nevyvarovali, ale jako celek jde o znatelně lepší produkt.

85%
Bonusweb
21. 7. 2017
V týmové akci Splatoon nejde jen o přesnou mušku, ale i taktiku související s přebarvováním herní plochy. Druhý díl, který vychází exkluzivně na Switch, je ještě lepší než jednička. Ale úplně nová hra to také není.

4,5/5
HardcoreGamer
18. 7. 2017
Splatoon 2 recaptures every moment of enjoyment of the original while finding room to add even more. Whether it’s the challenging single player or the revitalized multiplayer, Splatoon 2 does a phenomenal job at making itself more than a minor upgrade. Those who never got the chance to play Splatoon will absolutely want to pick the second up to see just how impressive Nintendo’s ink-tastic multiplayer...

8,3/10
Game Informer
18. 7. 2017
With an great competitive multiplayer suite, a fun take on the wave-based survival formula, and an imaginative single-player mode, Splatoon 2 is an excellent evolution.