Hodnoceniher.cz

Spirit of the North

62%

Průměr z 3 recenzí

O hře

Ponořte se do hry, která je jedinečná v tom, že nemá záměrně žádný dialog ani příběh. Hráči musí dýchat ve svém okolí, aby vyřešili různé hádanky a spekulovali o významu ztracené starověké civilizace. Hrajte jako obyčejná liška, jejíž příběh se proplétá s strážcem polární záře.

S pomocí svého nového společníka osvětlete ruiny minulosti a překonejte překážky.

Projděte tundru, ledovce a horské strany, když budete následovat předtuchu šarlatové stezky, která maluje oblohu.


#pc #playstation 4 #nintendo switch #ps4 #xbox-one #spirit of the north #switch

Recenze

75%
Paranskyraj
10. 2. 2021
Spirit of the Nort je příjemná odpočinková záležitost se zajímavým audiovizuálním stylem. Je to hra o hledání a daleké cestě. Připodobnit by se však dala i k našim životům, kdy na své životní pouti také něco hledáme a někam směřujeme.

5/10
Sector.sk
28. 5. 2020
Alebo - a aj to je pokojne možné - je Spirit of the North úžasný kusisko toho najpoctivejšieho videohreného umenia a ja som to nepochopil. A v tom prípade treba zvolať nie „kráľ je nahý“ lebo Spirit of the North je ambiciózne tváriace sa videohrené nič, ale „hráč je nahý“ lebo Spirit of the North je videohrené umenie najvyššej akosti, vyhýbajúce sa mainstreamu rovnakým oblúkom ako hráč Fortnite lyrickej...

6/10
Zing
5. 11. 2019
Kdyby tvůrci do své prvotiny zakomponovali o něco hlubší a méně jednotvárnou hratelnost, vylepšili přesnost ovládání a trochu více promysleli design některých „puzzlů“, jednalo by se o další z řad příjemných zážitkových her. Takhle se titul spíše řadí k lehkému nadprůměru, v němž přeci jen trochu více převažuje forma nad obsahem.