Hodnoceniher.cz

Spintires: Off-road Truck Simulator CZ

68%

Průměr z 5 recenzí
#pc #simulace

Recenze

6/10
Tiscali Games
18. 10. 2014
Definice anglické fráze your mileage may vary: Odpustíte simulátoru terénních náklaďáků katastrofální ovládání, když vám za to nabídne zcela unikátní jízdní model? A strpíte vlastně simulátor terénních náklaďáků, který nenabízí nic nad rámec tohoto modelu?

78%
GamePark
13. 7. 2014
Shrnuto a podtrženo – Spintires: Offroad Truck Simulator je po dlouhé době vydařenou záležitostí, kterou by měli fanoušci simulátorů určitě zkusit, nejen díky nevídanému zpracování terénu a fyziky.

8/10
Eurogamer.cz
6. 7. 2014
Spintires jsou originálním a dle mého parádním offroadovým simulátorem u kterého už dva týdny sedím prakticky každý večer a vím, že u něj strávím ještě další desítky hodin. Nejedná se sice o dokonalou hru a výčet nedostatků mohl v recenzi leckoho postrašit, ale kladné stránky a celkový dojem ze hry rozhodně převažují. Důležité je, že autoři budou dál tuto hru ladit a rozvíjet, takže hodně negativ ze...

7/10
Zing
6. 7. 2014
Nebýt několika chyb, ze Spintires by se mohl vyklubat perfektní simulátor. Stále jde ale o povedený a autentický počin, kterým příznivci nákladních vozů a off-roadu určitě nepohrdnou.

2,5/5
Doupě
6. 7. 2014
Tyto lidi by se snad jen slušelo varovat, že Spintires nenabízí k věčné škodě pohled z kabiny a taktéž si řekne o docela solidní porci výkonu. Minimálně za těch zcela unikátních pár minut to ale vlastně stojí a pokud narazíte na výraznější slevu třeba v právě probíhajícím Steam výprodeji, alespoň o hře popřemýšlejte.