Hodnoceniher.cz

SingStar

74%

Průměr z 5 recenzí
#playstation 4 #playstation 3 #ps3 #arkády #simulátory #konzole #stíhání #střední cesta #dal #cure #sin #porce #playstation #příští generace #jediný limit #řeč #pár #dutch #part #party #hlavní síla #generace #avril lavigne #helena #obývák #vrchol #originální znění #hit #bailey #hits #summer #diana #možnost stahování #oblékání

Návody, cheaty

Recenze

4/5
Doupě
13. 7. 2008
Co z toho ale plyne pro řádové české zpěváky? Nic podstatného. Přestože album Singstar skýtá v základu pouze anglickými hity, i pro běžné české hlasy se jeví hra jako zábavná a především „hratelná“ (respektive zpívatelná). Nutno ovšem dodat, že po vydání Singstar se fanoušci netajili zklamáním z počtu nabízených písní, i z jejich možného doprodeje. V současné době ale Sony uvolnila na trh celkem třicet...

3,5/5
Doupě
6. 4. 2008
Venku sice řádí aprílové počasí, ale v Sony už myslí na pomaličku přicházející léto. Teplo a slunce přináší nová kompilace pro oblíbenou karaoke hru Singstar. Pojďte se spolu s námi podívat, co vše nám oblíbený simulátor zpěvu přináší tentokrát.

80%
Bonusweb
25. 1. 2008
Zavřete se do zvukově izolované místnosti, zapněte PS3, vložte disk SingStar a zapojte mikrofony. Tak do toho!

3,5/5
Doupě
13. 1. 2008
Máte odvahu? Máte sebevědomí? A chybí vám stud? To vše jsou předpoklady, bez kterých se neobejdete v next-gen Singstar. Drsnější než kdy dřív přichází zabrat svoje právoplatné místo na každé párty. Píše se další kapitola v dějinách karaoke her, buďte u toho.

3,5/5
Doupě
2. 4. 2007
Sotva jsme se stačili vyřádit s legendami světové hudby, už nám Sony servíruje další výběr písní pro úspěšnou karaoke hru Singstar. S v pořadí již osmým datadiskem se podíváme opět do světa popu. Jaké písně na vás tentokrát čekají, zdali se dočkáme nějakých novinek v hratelnosti a jak to vypadá s budoucností série - to vše se dozvíte v naší recenzi.