Hodnoceniher.cz

Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic

58%

Průměr z 9 recenzí
#pc #simulace

Návody, cheaty

Recenze

6/10
Sector.sk
4. 5. 2010
Grafika je to jediné, čo sa zlepšilo, všetko ostatné, čo bolo dobré v predošlých dieloch, sa zhoršilo, alebo dokonca zmizlo. Nové prvky sú otravné, nevhodné a jednoducho neprinášajú nič.

5/10
Eurogamer.cz
30. 4. 2010
Pátý Silent Hunter přišel s několika novinkami, jako je FPS režim, či volná kampaň. Bohužel už se trochu pozapomnělo na tutoriál, uživatelský komfort, opravu chyb a optimalizaci celé hry.

65%
Recenzeher.eu
27. 4. 2010
Pátý Silent Hunter, kromě lepší grafiky a FPS pohledu, nepřináší vlastně vůbec nic nového. Osobně jsem čekal více. Špatná optimalizace, dlouhý loading, odfláknutý multiplayer a špatná hratelnost.

40%
Czechgamer.com
23. 4. 2010
Velké jméno odplouvá pošpiněné od nedodělků, jako by na autory kdosi tlačil a nenechal jim dostatek času k dokončení hry. S tím, co pátý SH nabízí, by stěží uspěl i na poli budgetovek.

GamePark
21. 4. 2010
Německá invaze do Polska fakticky odstartovala 2. světovou válku a na stranu bránících se okamžitě přidávají další mocnosti v čele s Velkou Británií, toho času disponující jednou z největších námořních flotil čítajících více než 200 plavidel. Oproti tomu Německá říše má lodí zhruba třicet a vůdce, vědom si této slabosti, spoléhá na své ponorky U-boot, které jsou schopny zasadit nenápadný a rychlý úder....

55%
GamePark
21. 4. 2010
Na jedné straně se snaží přilákat nové hráče zahrnutím fps pohledu, ale ihned je zase odežene absencí detailnějšího tutoriálu, opravdu hard-corovou hratelností a dalšími nedostatky.

5/10
Hrej.cz
19. 4. 2010
Pro zkušené námořníky nebude přechod do uškubaného FPS interfacu dostatečným důvodem k nákupu a nováčky Ubisoft zas nedokáže srozumitelnou formou vtáhnout do hry. Vlastně docela zbytečný výlet pod vodu…

3/5
Hrej.cz
19. 4. 2010
Válečná ponorka dostala v pátém dílu Silent Hunteru přímý zásah. Pro zkušené námořníky zřejmě nebude přechod do uškubaného FPS interfacu dostatečným důvodem k nákupu a nováčky Ubisoft zas nedokáže srozumitelnou formou vtáhnout do hry. Vlastně docela zbytečný výlet pod vodu…

80%
GameSite.sk
18. 4. 2010
Páči sa mi grafický kabátik a nový FPS pohľad, ktorý do série priniesol svieži závan vetra. No mrzí ma blbá optimalizácia. Hru by som odporučil najmä ľuďom s dávkou trpezlivosti a času.