Hodnoceniher.cz

Sid Meier's Starships

50%

Průměr z 4 recenzí
#pc #ios #macos #strategie #ipad #windows #mac

Recenze

60%
GamePark
14. 4. 2015
Studio Firaxis Games bylo založeno už před více než patnácti lety. Za tu dobu nám bylo schopno nabídnout hromady fantastických strategických kousků, z nichž zaznamenaly největší úspěch zcela jednoznačně tituly ze série Civilization. Naposledy jsme se k jednomu takovému dostali před rokem. Šlo o specialitku Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth, jež se od zbytku série významně liší svým zasazením,...

4/10
Tiscali Games
1. 4. 2015
Vesmírné válčení v Sid Meier's Starships postrádá smysl. Přestože hra mohla geniálně rozvinout téma z Civilization: Beyond Earth, uvízla v nudě a povrchnosti. Ořezat strategickou část ve prospěch málo detailní akce se zkrátka nemohlo vyplatit. 

3/5
Hrej.cz
25. 3. 2015
Hezká malá strategie, která má svou silnou stránku v taktických bojích a řadu drobných, tu více tu méně otravných chyb. Jako by ji ani nedělal perfekcionista Meier. Škoda promarněného potenciálu.

40%
Bonusweb
18. 3. 2015
Jméno vývojáře Sida Meiera je už dlouhá léta zárukou kvalitních, zábavných a většinou i komplexních her, které jsou zpravidla lehké na pochopení, ale náročné na osvojení. Tedy až doteď. Sid Meier's Starships (PC verze) je totiž titulem, který pověst herního mága pořádně kazí.