Hodnoceniher.cz

Shift 2: Unleashed (PS3)

85%

Průměr z 6 recenzí
#ps3 #závodní

Recenze

8/10
GamesWEB.sk
12. 6. 2011
Shift 2: Unleashed je akýmsi nerozvážnym potomkom série NFS. Na jednej strane poskytuje doslova dychberúci FPS zážitok z jazdenia (podtrhnutý aj bombastickými nočnými jazdami), na strane druhej akosi nevie, ako s pojmom „simulácia“ správne narábať.

86%
Herní web
26. 4. 2011
Shift 2 Unleashed je rozhodně slušná hra, kterou by neměl minout žádný fanoušek automobilů a automobilových závodů. Rozhodně s ní zažijete úplně jiný pocit z jízdy než se všemi ostatními současnými závodními hrami. K dokonalosti však ještě pořád chybí docela hodně, přestože k zařazení mezi ostatní odlehčené simulátory (Forza, GT5) stačí dotáhnout už jen drobnosti - třeba zrovna ty popsané v recenzi.

9,1/10
hry.Sme.sk
19. 4. 2011
Shift 2: Unleashed sú momentálne podľa nás najlepšie dostupné preteky na trhu. Nielenže sa neorientujú len na jednu platformu, ale týchto velikánov, ktorí o sebe prehlasujú, že sú špičkou (GT5, FM3) zadupáva elegantne do zeme.

8/10
Konzolista.cz
10. 4. 2011
NFS Shift 2: Unleashed rozhodně není nejrealističtější a už ne ani nejautentičtější závodní hrou na trhu. Co víme jistě, je, že se jedná o NEJINTENZIVNĚJŠÍ závodní zážitek, se kterým se nyní setkáte! Je dobře, že se hra nesnaží suplovat závodní simulátory, ale chybí jí dostatek odhodlání a víra v sebe sama.

9/10
Doupě
30. 3. 2011
Pekelné soustředění na každou zatáčku, potící se ruce na volantu, nervózně podupkávající noha na plynu a krví podlité oči ve chvíli, kdy už máte vstávat do práce, jsou tím nejlepším důkazem, co Shift 2 dokáže.

8/10
Zing
29. 3. 2011
Shift 2 sliboval hodně a splnil toho dost. Dorazil závodní zážitek, dorazil propracovanější tuning a dorazil i skvělý Autolog. Dorazil našlapaný soundtrack a dorazily chytré závody. Tak co chcete víc? Tisícovka aut je tady všem ukradená.