Hodnoceniher.cz

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter

71%

Průměr z 7 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #adventura #detektivka #ps4 #windows #akce #příklon #textura #sherlock holmes #řeč #viktoriánský londýn #lokalizace #mód h #otevírání #záplata #nelehký úkol #mód #daughter #devil #malý chlapec #místo činu #street #the devil's daughter #strast #česká lokalizace #bigben interactive‬ #frogwares #sherlock holmes: the devil's daughter #adventure #frogwares game development

Návody, cheaty

Recenze

65%
Bonusweb
1. 7. 2016
Sherlock Holmes, nejznámější detektiv na světě, se opět vrací, aby vyřešil sérii různě záludných případů. Protentokrát nás ovšem žádný velký odvaz nečeká.

7/10
Tiscali Games
19. 6. 2016
Skvěle napsanou detektivku v ohromujících kulisách starého Londýna devalvuje marná snaha o vhodné zakomponování akční hratelnosti. Zbytečně mnoho úkolů zaměřených na postřeh škodí jinak pěkné adventuře s povedeným systémem rozhodování. Holmesovská série by si neměla zahrávat se svojí identitou.

80%
Czechgamer.com
11. 6. 2016
Sherlock Holmes je späť a fanúšikovia adventúr a detektívneho žanru by mali bystriť pozornosť. Toto je určené presne pre nich.

3/5
Hrej.cz
10. 6. 2016
The Devil's Daughter není nejlepší hrou se Sherlockem Holmesem v hlavní roli, ale v klíčových momentech si stále udržuje velmi dobrou úroveň. Pokud příště nebudou autoři zbytečně tlačit na pilu a vrátí se k osvědčené klasice, udělají rozhodně pro dobré jméno série a udržení vlastní reputace lépe.

69%
GameStar.de
8. 6. 2016
Nach einem herausragenden Crimes and Punishments katapultiert Devil’s Daughter die Sherlock-Holmes-Serie in die absolute Mittelmäßigkeit.

4/5
Doupě
8. 6. 2016
Nakonec je nový Sherlock skvělým osvěžením mezi neutuchající akcí moderního trhu. Po dlouhé době se jedná o opravdu zajímavou, promyšlenou adventuru, která člověka chytne a nepustí. Příběh, hudba, grafika a mnoho dalšího člověka opravdu zahřeje u srdce, takže ji pár nedostatků lehce prominete. 

7/10
Zing
7. 6. 2016
V mnoha ohledech působí The Devil's Daughter jako takový datadisk k minulému dílu. Jde o kvalitní hru, kterou si fanoušci detektivních adventur jistě užijí. Ale do budoucna už by to chtělo zase něco víc.