Hodnoceniher.cz

Shadwen

45%

Průměr z 4 recenzí
#pc #playstation 4 #macos #linux #stealth #fantasy #ps4 #windows #frozenbyte #shadwen

Recenze

2/5
Hrej.cz
31. 5. 2016
Nezáživná a repetitivní stealthovka, která nedělá nic pro to, aby naplnila potenciál svých netradičních herních mechanismů.

3/10
Zing
30. 5. 2016
Dobrý nápad, špatné provedení. Ve svých silných, ale zřídkavých chvílích Shadwen dokáže pohltit napjatou atmosférou kradmého postupu mezi hradními strážemi. Tristní AI, nevýrazný design úrovní a slabá narace však sráží hru na kolena. Snaha o co nejtišší postup se snadno zvrhne v krvavou lázeň, jen abyste to měli co nejdříve za sebou.

5/10
Tiscali Games
26. 5. 2016
Akrobacie po středověkých pavlačích má své kouzlo, ale k dokonalosti jí hodně chybí. Nová stealth akce je víc akční než taktická, což vede ke stereotypu, který autoři ještě přiživují řadou technických a koncepčních minel.

3/5
HardcoreGamer
18. 5. 2016
The real essence of Shadwen‘s overall delivery — and as a result the enticement to keep playing — is how tactically-focused the stealth is. It’s not quite as diverse or as intelligently-arranged as many AAA outings go, but neither is it embroiled in some crisis of identity. Coming away from it all, Shadwen is an interesting if not unique spin on the slower-paced and more tentative approach to third-person...