Hodnoceniher.cz

Serious Sam 4

65%

Průměr z 8 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #macos #linux #serious sam 4 #multiplayer #kooperace #střílečka #herní série #croteam #devolver digital #ps4 pro #xbox one x #stadia #shooter #ego-shooter

Recenze

5/10
IndianTV
18. 10. 2020
Serious Sam 4 si s sebou nese odkaz série a fanoušci budou nadšeni, nové hráče ale zaujme jen těžko. A to hlavně kvůli jisté neosobnosti grafické stránky hry a diskutabilnímu level-designu.

40%
Bonusweb
9. 10. 2020
Akční série Serious Sam, která si vybudovala jméno na praštěném akčním masakru, se opět vrací na herní scénu. Jenže i čtvrtý díl je v podstatě to samé, což potěší leda opravdu sklaní fanoušky této bezmyšlenkovité akce, jinak nemá moc co nabídnout.

7,5/10
Sector.sk
28. 9. 2020
Akcia je stále dynamická, má neuveriteľný spád a tie stovky nepriateľov, ktoré sa na vás rútia pri bojoch, si budete užívať. Budete medzi nimi tancovať, meniť zbrane podľa potreby, využívať doplnky a všetko v obrovskej rýchlosti, kedy sa nemôžete zastaviť. Okrem klasických nepriateľov narazíte aj na niekoľko nových typov a už to nie je len o tom, že vám nabehnú pred hlaveň. Teda pri väčšine áno, ale...

5/10
Tiscali Games
25. 9. 2020
Tradiční střílečka, co sice dobře zvládá to nejdůležitější, tedy pocit z akce jako takové, ale zážitek kazí špatným level designem, nedomyšlenými rozhodnutími a žalostným technickým stavem.

65%
Alza
24. 9. 2020
Serious Sam 4 je staromilská FPS, která se na rozdíl od Doom Eternal či Wolfenstein: The New Order nepokouší tento žánr nikam posouvat. Zaměřit by se na ni proto měla pozornost hráčů ze staré školy, kterým nesedí divočejší hratelnost nových stříleček. Nákup samotný však doporučuji až po výrazném technickém vyladění, celek totiž aktuálně není v ideálním stavu.

8/10
Zing
24. 9. 2020
Král tupých stříleček Sam "Serious" Stone je po několika letech zpět ve svém doposud největším a nejvýbušnějším dobrodružství, které kromě hromady akce nezapomíná ani na humor, který tak bolestně chyběl v jeho předchůdci. Škoda jen, že se tvůrci nevyvarovali někdy až extrémním výkyvům v obtížnosti, kdy občas může dojít na zbytečnou frustraci, kazící radostnou zábavu.

4/5
HardcoreGamer
24. 9. 2020
Serious Sam 4 is easily the richest game in the series, expanding on the character and his world while not holding back on the action that’s been the major draw from the earliest days.  While it starts off gently and takes a bit to ramp up, soon enough rampaging werebulls charge in with a swarm of kleer, backed up by big green four-armed reptiloids tossing homing-spheres, plus a nice variety of new...

79%
GameStar.de
24. 9. 2020
Spaßiger Shooter mit gewaltigen Monstermassen, unzähligen Einstellungsmöglichkeiten und riesigen Levels, aber ohne Innovation.