Hodnoceniher.cz

Section 8: Prejudice (X360)

72%

Průměr z 5 recenzí
#xbox 360 #fps

Recenze

7/10
Zing
9. 7. 2011
Section 8: Prejudice je hra s nudným singleplayerem a výborným multiplayerem. Pokud si ji koupíte za účelem vydatné zábavy s přáteli, nebudete zklamáni. Pokud vás ale hra pro více hráčů nechytí, na hru si po týdnu už ani nevzpomenete. Vzhledem k tomu, že se ale jedná o velmi levný titul (800 MS bodů/200 Kč), si ten risk myslím můžete dovolit.

8/10
Doupě
3. 6. 2011
Tak či onak se v mých očích jedná jednoznačně o jasnou koupi a to i v případě, že sci-fi akce zrovna nemusíte. S jetpacky a dynamickými misemi hra totiž dostává zcela nový rozměr, který u konkurenčních stříleček orientujících se spíše na realistické zpracování nenajdete.

5/10
Hrej.cz
20. 5. 2011
Section 8: Prejudice je naprosto bezduchá hra, u které je úplně jedno, zda by hodnocení šlo o bod nahoru, či dolů. Doporučujeme pouze při akutním nedostatku multiplayerových akcí, akutním dostatku peněz, či nutnosti zůstat doma se zlomenou nohou.

80%
Recenzeher.eu
20. 5. 2011
Nejdůležitější otázka je zda koupit či nekoupit. Záleží na tom, jestli už vlastníte Halo 3 ( nebo Reach ),kterému se Section 8: Prejudice podobá. Za cenu okolo tří stovek na trhu nenajdete tak kvalitní multiplayer střílečku (kromě Team Fortress 2 na Steamu ) a určitě se jedná o nejlepší FPS titul v XBLA.

78%
GamePark
19. 5. 2011
Je snadné mít vůči Prejudice předsudky, hra se výrazně liší od současné callofdutizované produkce. Možná že neohromí po vizuální stránce (ostudu ale Timegate neudělá) a zápletka je hloupá, až to bolí, jenže všechny nedostatky neguje okouzlující hratelnost a - jak jsme rozebrali v úvodu - neuvěřitelně nízká cena.