Hodnoceniher.cz

Scorn

79%

Průměr z 5 recenzí
#pc #pc #pc #pc #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #horor #fps #h.r.giger #ebb software #xbox-one #xbox one x #xbox series #recenzia na pc verziu #xbox series x/s

Recenze

80%
Czechgamer.com
21. 11. 2022
Originálna adventúra s neopakovateľnou atmosférou, ktorá však ani náhodou nesadne úplne každému

8/10
IndianTV
20. 10. 2022
Scorn je hororem, jaký tu snad ještě nebyl. Tvůrcům se podařilo stvořit hru, která nestojí na hratelnosti, ale vše podřizuje dojmu z ní. Atmosféra je tíživá a mnohdy i nechutná, to jsou ale možná nakonec prvky, které titul táhnou kupředu. Horší hratelnost tak zachraňuje krásný vizuál, nenapodobitelný pocit z hraní a zneklidňující nazvučení.

70%
Bonusweb
18. 10. 2022
Dlouho očekávaný biomechanický horor Scorn po osmi letech vývoje konečně vyšel. Stálo čekání na osobitě vypadající artovou videohru vzdávající hold umělcům, jakými jsou H. R. Giger a Zdzisław Beksiński, za to? Výsledek není dokonalý, ovšem za zahrání stojí.

8/10
Tiscali Games
14. 10. 2022
Konečně zas jednou případ, kdy se dlouhé čekání vyplatilo. Scorn nezklamal, přinesl ovšem především audiovizuální porno pro fanoušky konkrétního výtvarného stylu. Hraní v něm zas tolik není, přesto můžu návštěvu tohohle virtuálního světa vřele doporučit.

8,5/10
Sector.sk
14. 10. 2022
A to bohužiaľ nie je jediný nedostatok hry. Musím totiž spomenúť aj bugy. Tie nie sú nijako závažné minimálne nie v mojom prípade, ale vedia hranie znepríjemniť. Nejaké menšie som si snáď ani nevšimol, ale raz mi v hre z ničoho nič prestali fungovať interakcie. Jednoducho nešlo nič aktivovať, vystreliť, nič. Pomohol až reštart hry a tá našťastie automaticky ukladá vašu pozíciu pomerne často. Nanešťastie...