Hodnoceniher.cz

Sanctum

64%

Průměr z 5 recenzí
#pc #fps #indie #strategie #akční #tower defense #windows #akce #řeč #velká hra #hon #coffee stain studios #action #sanctum #sebastian klix #pc

Návody, cheaty

Recenze

6/10
Tiscali Games
23. 6. 2011
Další hra ve stylu Tower Defence, tentokrát z vlastního pohledu. Průchodu nebráníte nepřátelům jen stavěním věží, ale také urputnou střelbou, stejně jako v každé jiné FPS. Sanctum chvilku baví, a ta chvilka je docela dlouhá, ale spousta typů věží i nepřátel je nedostačující obrana proti dotírajícímu stereotypu. Hra je bez života, je suchá jako mumie Tutanchamona.

60%
Herní web
13. 5. 2011
Sanctum je dalším zajímavým nezávislým titulem, který stojí za to vyzkoušet. Je zde však spousta chyb ničící zážitek z hraní a cena je možná, vzhledem k velikosti obsahu, trochu vysoká.

4/5
Doupě
1. 5. 2011
Zároveň není možné věže downgradovat, pouze kompletně prodat a postavit znovu. To je finančně dost nevýhodné, a proto by každá stavba měla být dopředu promyšlena. Není na škodu si po checkpointu několikrát jen tak vyzkoušet, jaký další postup je nejvhodnější. U checkpointů je háček v tom, že jsou tři vlny od sebe, což je dost stresující. Na druhou stranu se po dosažení záchytného bodu dostaví pocit...

3/5
Hrej.cz
1. 5. 2011
Sanctum určitě nesedne každému, ale pokud se nad v recenzi popsané nešvary dokážete povznést, odmění se vám poctivou porcí klasické hratelnosti vylepšené pohledem z vlastních očí, kooperací a příslibem přibývajícího obsahu.

60%
GameStar.de
28. 4. 2011
Interessanter Genre-Mix mit Defiziten bei Umfang und spielerischer Abwechslung.