Hodnoceniher.cz

Saints Row 4

79%

Průměr z 15 recenzí
#pc #akční #x360 #ps3 #akce #mimozemská invaze #saints row #řeč #row #dal #action #3rd-person-shooter #deep silver #volition incorporated #saints row 4 #patrick lück #pc

Recenze

9/10
GamesWEB.sk
18. 10. 2013
Nad absenciou humoru nemusíte nijak pochybovať. Hlavné úlohy ponúkajú kopec srandy, sú kreatívne a človeka zabavia snáď v každom momente. Postupne sa stretávate s rôznymi šialenosťami, bojujete proti šialenostiam, prípadne zistíte, že sám ste šialený.

88%
DD World
18. 10. 2013
Za 800 korun ale dostanete 20 hodin ohromné zábavy s nenadiktovaným průběhem hraní a s možností kooperace. Mimochodem, mnohem hůře vypadající konzolové verze (mnohem menší rozlišení, detailnost a úroveň efektů) stojí o nehorázných 400 korun více - inu za blbost, se v reálném světě platí.

7/10
InGamer.cz
18. 10. 2013
Největší ujetost, hovadina, hloupost, demence a debilita ve videoherním průmyslu! Díkybohu! Vše, co činilo třetí díl dobré, se vyskytuje i ve čtyřce, vidina původního DLC konceptu je však až příliš nápadná. I přesto se jedná o velmi kvalitní kousek, u něhož si užijete především zábavu.

8/10
Konzolista.cz
4. 10. 2013
Před vydáním se o Saints Row IV mluvilo jako o ujeté záležitosti, kterou samozřejmě je, ale asi nikdo moc nečekal, že by se ve výsledku mohlo jednat o kvalitní hru, jakou nakonec je. Saints Row IV možná není originální, ale je hodně zábavný, má spoustu skvělých nápadů a hlavně obsahu, díky němuž u něj prosedíte možná i desítky hodin. Škoda jen několika drobných chybiček a nedostatků, které mi zabraňují...

90%
GamePark
19. 9. 2013
Hře nechybí ani široké spektrum zbraní a systém vylepšování, který kromě zmíněných abilit dovolí upravit i oblíbené zbraně, zvětšit jejich poškození, ale stejně tak třeba i zvýšit svoje zdraví nebo sílu. V Saints Row je prostě to, na co jsme zvyklý z jiných akčních her, ale ještě navíc to, co jsme v jiných hrách nikdy neviděli. K tomu všemu to skvěle funguje a pro ty přemýšlivější je tu i skrytá pointa.

80%
Czechgamer.com
19. 9. 2013
Jakožto šílená a střeštěná free-roamová akce však Saints Row IV – ať už přihlédnete k chybám nebo ne – funguje výborně

8/10
Recenzeher.eu
8. 9. 2013
Saints Row IV je skvělá hra, ale jedná se spíš o datadisk se super schopnostmi naplácnutý na třetí díl se špetkou Matrixu.

3,5/5
Doupě
28. 8. 2013
Když si to shrneme, Saints Row 4 je nesmírně zábavnou záležitostí, která se částečně vrací ke kořenům a částečně se jim zcela vzdaluje. Je to bláznivá kombinace rozličných témat a stylů, která ale dohromady funguje na jedničku. Pokud hledáte odlehčenou zábavu, jste tu správně. Pokud ale prahnete po něčem dospělejším a serióznějším, počkejte si na GTA V.

7/10
Hrej.cz
26. 8. 2013
Pokud hledáte pořádně ujetý příběh, tak směle do toho. Potěšení ze sandboxové hratelnosti a bohatého otevřeného světa ale budete hledat marně.

7/10
Tiscali Games
26. 8. 2013
Speciální schopnosti vaší postavy coby hlavní tahák čtvrtého dílu nepůsobí zrovna nejpřirozeněji a z jistého úhlu pohledu hře dokonce ubližují. Po obsahové stránce se jedná o rozšířený třetí díl, který ale postrádá jistou část jeho kouzla. Pokud se přenesete přes jisté problémy popsané v recenzi, odmění se vám hra šíleným a vtipným zážitkem, jak se stalo pro sérii zvykem. Jen si před jejím koupením...

8/10
Eurogamer.cz
26. 8. 2013
Saints Row se vrátili ve skvělé formě a opět jinak šíleně. V každé další hře s otevřeným světem mi bude chybět rychlý pohyb prostředím alá Superman. A přestože je vidět, že je čtyřka jen rozšířeným DLC, skvěle to zakrývá plejádou speciálních vlastností, vylepšenou skladbou nepřátel a šílenými mimozemskými zbraněmi. Vadou na kráse jsou jednotvárné vedlejší úkoly, včetně sbírání bodíků pro odemykání...

7/10
Zing
26. 8. 2013
Na světě jsou lidé blázniví a lidé normální. Pokud patříte do druhé skupiny a zajímá vás, jak svět vidí ti první, Saints Row IV je pro vás. Pokud se řadíte k bláznům, možná si po zahrání budete připadat normální.

Eurogamer.cz
26. 8. 2013

80%
Bonusweb
20. 8. 2013
Čtvrtému dílu městské akce Saints Row se co do absurdity opět podařilo překonat předchůdce. Nevýraznou grafickou prezentaci vynahrazuje štiplavý humor, který si nebere servítky.

85%
GameStar.de
14. 8. 2013
Action-Wahnsinn mit technischen Schwächen