Hodnoceniher.cz

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

82%

Průměr z 4 recenzí
#pc #akce #řeč #elektrárna #shadow #silné slovo #revoluční prvek #chernobyl #dynamický svět #zóna

Návody, cheaty

Recenze

4/5
Hrej.cz
3. 4. 2007
Symbióza několika médií dopadla i přes produkční bolesti na výbornou a lehký nános rzi na formální stránce hry je likvidován vysoce sugestivním obsahem. Jasná – byť ne dokonalá – volba pro všechny, kdo rádi přežívají v nebezpečných virtuálních světech bez pevně daných koridorů.

4/5
Doupě
2. 4. 2007
Jak dlouho jsme čekali? Zdá se to jako věčnost. Přesto všechno jsme na konci cesty. Jedná z nejambicióznějších her konečně dorazila a na mysl se vkrádá otázka. Jak moc se na finální podobě Stalkera podepsalo nucená osekání většiny z nejrevolučnějších prvků? Je zbytečné hádat, vše podstatné se dozvíte v recenzi.

85%
Bonusweb
25. 3. 2007
Jedna z nejočekávanějších her všech dob se konečně vyklubala na světlo světa. V jistém ohledu je jiná, než jsme čekali, ale troufáme si tvrdit, že i po vydání zůstane velkým pojmem. Přátelé, zatajte dech, Stalker přichází!

GamePark
23. 3. 2007
Odysea jedné, zhruba sedm let vyvíjené hry je u konce. Ukrajinští vývojáři od začátku vývoje rozhlašovali do světa obří proporce a megalomanii, jež měly být největšími přednostmi projektu. Projektu, který nese hrdé jméno Stalker a patří k nejskloňovanějším v herních médiích vůbec. Ani Duke Nukem Forever mu v tomto nemůže konkurovat – ačkoliv je ve vývoji déle, jeho autoři nás co měsíc nenapínali atmosférickými...