Hodnoceniher.cz

Rustler

69%

Průměr z 7 recenzí
#akční hry #brutální #open world #pc #steam #akční #xbox-one #xbox series x/s #gta #rustler #xbox #xbox series s #xbox series x #action #games operators #jutsu games #rustler #sascha penzhorn #pc #akce #ps4 #nintendo switch #jutsu games #buddy #komedie #městská akce #úkol #spotify #inspirace #středověk #guy #monty python

Recenze

7/10
Doupě
26. 10. 2021
Rusler je v ohledu hratelnosti stereotypní a občas zabugovaný. Svoje chyby ale dokáže bez problému vyrovnat humorem a svým jedinečným stylem. Označení středověké GTA mu sedí naprosto přesně a jako jednohubka na pár večerů poslouží naprosto bez problému.

7/10
IndianTV
28. 9. 2021
Grand Theft Horse. To je snad nejvýstižnější způsob jak Rustler popsat. Jedná se satirickou komedii plnou výborných popkulturních referencí, doplněnou o průměrný gameplay. Nejedná se o aspiranta na hru roku, ale přinese spoustu zábavy.

60%
Czechgamer.com
16. 9. 2021
Nostalgická parodie na GTA s dávkou humoru a chutí nedopečeného koláče

65%
Bonusweb
7. 9. 2021
Rustler se svou inspirací prvními díly série Grand Theft Auto netají. Ba naopak. Chlubí se jí zcela otevřeně, přičemž hra je protkaná všemožnými narážkami na svou předlohu.

65%
GameStar.de
31. 8. 2021
Klassisches GTA-Gameplay im Mittelalter, derbem Humor mit unzähligen Popkultur-Referenzen und einem Speichersystem des Grauens.

7/10
XboxWeb.cz
31. 8. 2021
Rustler jako středověká GTA parodie zní naprosto skvěle, což hře nakonec škodí, protože to zas taková hitparáda není. Sice velmi dobře adaptuje mechaniky prvních GTA, ale bohužel nenabízí tolik možností, abyste se při hraní více bavili a hra si udržela vaši pozornost po celou dobu. Prvotní nadšení tedy opadne a dorazí jej krátká hrací doba versus cenovka. Přesto vás čeká moc pěkný svět s ulítlými postavami...

8/10
Gaming professors
25. 5. 2021
Rustler mě velmi mile překvapil. Ze začátku to bylo jeho zasazením do středověku a také vtipným pojetím samotného žánru, nicméně opravdové zalíbení jsem nalezl až zhruba po 2–3 hodinách hraní, kdy hra ukáže svoje esa. Rustler vnáší svěží vítr do tohoto žánru a v některých situacích mi opravdu navodil onen magický pocit ze starého dobrého Grand Theft Auto 2.