Hodnoceniher.cz

Rock of Ages 3: Make & Break

74%

Průměr z 4 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #ps4 #switch #stadia #xbo #modus games

Recenze

70%
Czechgamer.com
29. 7. 2020
Odreagovačka na pár večerů, u které se místy i zasmějete a procestujete kus historie.

80%
Alza
21. 7. 2020
Rock of Ages 3: Make & Break je ztřeštěná akce, která kráčí ve stopách svých předchůdců. V případě, že se vám líbil první a druhý díl této značky, tento kousek by vás neměl minout, protože neztratil nic z kouzla a vtipu svých předchůdců. Za sebe rozhodně doporučuji mu věnovat pozornost, jelikož dokáže slušně zabavit.

7,5/10
Sector.sk
21. 7. 2020
Ak sa autori sami pýšia absurditou a abnormálnym humorom, má cenu im vyčítať, že je to občas až cez čiaru a niekomu to nemusí vôbec sadnúť? Asi nie. Ak sa cez to prenesiete, čaká vás originálna hra, ktorá nemá v žánri príliš obdoby. Aj keď ide už o tretí diel, séria na Slovensku nie je veľmi známa. Kto je bez viny, nech hodí kameňom!

3,5/5
HardcoreGamer
21. 7. 2020
Three years ago, Bigger & Boulder sought forgiveness in its shortcomings by repeating its originator’s quirks. As infectious this mix of arcade-like objectives and strategic conundrums still is with the third game, it’s harder for those same cracks in the foundation to be so easily ignored a second time. That’s not to say that the short-bursts of challenge are in anyway less enjoyable and it’s fortunate...