Hodnoceniher.cz

Resistance: Retribution

83%

Průměr z 10 recenzí
#psp #third person akce #akce #handheldy #re resistance #velká hra #resistance #řeč #hra the

Recenze

85%
Gamesport
2. 5. 2009
Pre fanúšikov série absolútna povinnosť, pre ostatných potencionálnych hráčov skvelá príležitosť ako zažiť kopec zábavy a okusiť pohlcujúcu atmosféru boja s chimérami aj na cestách.

90%
Czechgamer.com
13. 4. 2009
Intenzivní akce s nabroušeným mariňákem Jamesem v hlavní roli neztrácí na přitažlivosti od začátku až do úplného konce, který přichází po více než deseti hodinách hraní.

93%
GamePark
2. 4. 2009
Přestože bychom při detailnějším šťourání také nějaké ty vady na kráse našli, jako například z počátku krkolomnější ovládání nebo nakonec trošku horší grafiku, jde o špičkový titul.

GamePark
2. 4. 2009
Resistance je jednou z vlajkových lodí Sony. Této značce už dokázali vybudovat hodně slušné jméno, přestože nedávno vyšel teprve druhý díl, opět exkluzivně pouze na PlayStation 3. A dost dlouhou dobu nás už Sony pěkně marketingově masírovalo ohledně tohoto portu na přenosné PlayStation Portable, který nese podtitul Retribution. Musíme na rovinu uznat, že jsme tomu propadli a těšili se na něj jako snad...

8/10
Doupě
2. 4. 2009
Příběhová linie vyprávěná i hezkými animacemi je zajímavá. Online multiplayer tradičně kvalitní. Trochu zamrzí, že přes překážky si musíte vypomáhat kontextovým ovládáním a co je iritující, je systém uzdravování převzatý z prvního dílu.

4/5
Doupě
1. 4. 2009
Trochu zamrzí, že přes překážky si musíte vypomáhat kontextovým ovládáním a co je iritující, je systém uzdravování převzatý z prvního dílu. Tedy čtyři dílky, které se sice samy dobíjejí, ale jak o nějaký zcela přijdete, což se stává často, musíte hledat lékárničky. Což si mohli vývojáři odpustit. Jinak těžko hledat u Resistance: Retribution vážnější chyby.

8/10
Sector.sk
26. 3. 2009
Obsahom napakovaná akcia, ktorá by rozhodne nemala ujsť fanúšikom série a všetkým, ktorí trávia hodiny v online priestore. Kampaň bohatá na bonusy nabáda k zvyšovaniu obtiažnosti, prekonávaniu výziev a zbieraniu skill pointov. Napriek tomu by si hra zaslúžila vybalansovať.

4/5
Hrej.cz
19. 3. 2009
Resistance Retribution je sice zcela klasická, ale za to kvalitní střílečka, která se osvědčí zejména v multiplayeru. A že je občas frustrující, za to vlastně nemůže hra sama. Na vině je hardware. Jeden analog navíc a střílečkám by se na PSP hned dýchalo mnohem lépe.

7/10
Hrej.cz
19. 3. 2009
Resistance Retribution je sice zcela klasická, ale za to kvalitní střílečka, která se osvědčí zejména v multiplayeru. A že je občas frustrující, za to vlastně nemůže hra sama. Na vině je hardware.

85%
Bonusweb
18. 3. 2009
Není příliš obvyklé, aby handheldová odbočka překonala hlavní díly, ale Resistanci pro PSP se to takřka podařilo.