Hodnoceniher.cz

Resident Evil: Resistance

64%

Průměr z 4 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #ps4

Recenze

6/10
GamePark
26. 7. 2020
Remake třetího Resident Evil si u nás odnesl vcelku dobré hodnocení. Pravdou však je, že třetí díl trpěl krátkou herní dobou, protože tvůrci nevysvětlitelně vypustili několik lokací z původní hry. Ani New Game + nás po závěrečných titulcích nečekalo. Capcom ale věděl, jak nás přilákat znovu k monitorům a společně k remaku třetího dílu přiložil ještě multiplayerový titul Resistance.

45%
Bonusweb
25. 4. 2020
Resident Evil a online multiplayer? To už tu párkrát bylo, ale nikdy to nedopadlo dobře. A v případě Resident Evil: Resistance tomu není jinak.

8,5/10
Sector.sk
8. 4. 2020
Pri hre za preživších je na výber šesť mladých ľudí. Každá postava môže využívať pár špecifických schopností a má vhodné predpoklady na určité činnosti. Veľmi užitočná je predovšetkým drsná January, ktorá dokáže dočasne vypnúť alebo rušiť kamery. A na miestach bez funkčnej kamery zloduch nielenže nič nevidí, ale ani nemôže používať svoje karty. Ďalšie postavy sa hodia na liečenie, odstraňovanie pascí,...

65%
Alza
7. 4. 2020
Resident Evil: Resistance pěkně vypadá a má spoustu zajímavých nápadů, jež ovšem kazí nedostatky v hratelnosti. Kvůli nespravedlivému matchmakingu, brzkému zevšednění a zápasům z pohledu přeživšího bohužel titul spadá do lepšího nadprůměru, ale pokud vlastníte Resident Evil 3, tak za zkoušku určitě stojí.