Hodnoceniher.cz

Resident Evil: Operation Raccoon City (X360)

45%

Průměr z 7 recenzí
#xbox 360 #akční

Recenze

3/10
Eurogamer.cz
6. 6. 2012
Resident Evil: Operation Racoon City je pro mě nejhorší hrou slavné série. Podobnou, ale lépe provedenou zábavu, zažijete v módech Mercenaries ze čtyřky a pětky nebo ze stejně nazvané odbočky pro Nintendo 3DS. Naneštěstí tahle hra zaostává ve všech myslitelných oblastech proti průměru a nekoupil bych si ji ve slevě ani za 150,- Kč. Pro mě jde o jedno z největších zklamání posledních let.

3/10
GamesWEB.sk
19. 4. 2012
Tvorcovia skrátka zobrali dobre známe univerzum, násilne doň penetrovali žáner tímová akcia, trošku sa v ňom povŕtali a následne to vydali s domnením, že na tom trhnú nejaké slušné zisky.

5,8/10
Herní web
17. 4. 2012
Není to špatná hra, to vůbec ne. Jen je tak nedodělaná a nekoncepční, až je smutně průměrná. Hlavním problémem je, že nese jméno Resident Evil a to se pak jen těžko odpouští chyby, přešlapy proti kánonu a fakt, že multiplayer do Raccoon City prostě moc nepasuje.

61%
XboxWeb.cz
11. 4. 2012
Když si to shrneme Resident Evil: Operation Racoon City je pokusem osvěžit velice populární sérii, která to zas až tak nepotřebuje. Je vidět, že se vývojáři snažili, jenže snaha není všechno a podle toho to i ve výsledku vypadá. Vždy vyčistíte místnost od nepřátel projdete chodbou do další a nakonec se potkáte s nějakým bossem.

4/10
Konzolista.cz
28. 3. 2012
Resident Evil Operation Raccoon City je jeden velký průšvih, který si nikdo z Capcomu a studia Slant Six Games nedá za rámeček. Jde o nudnou střílečku, s naprosto příšernou umělou inteligencí, špatným level designem a kupou dalších chyb a nedostatků. Pokud bez Resident Evilu nemůžete žít a musíte mít vše, co se s logem této série objeví na trhu, asi si Operation Raccoon City neodpustíte, ale všichni...

5/10
Zing
22. 3. 2012
Existují hry, které se dají hrát jedině s živými lidmi a Operation Raccoon City je tomu jasným důkazem. Jako doplněk k čipsům a pár lahváčům poslouží spolehlivě, nic více ale od titulu nečekejte a raději si počkejte na Resident Evil 6.

Sector.sk
31. 1. 2012
V Raccoon City ste mohli stráviť mladosť, dlhé hodiny aj zabiť stovky zombíkov. Nová operácia vrhá na dôverne známy katastrofický scenár a vypuknutie epidémie ukončené vymazaním mesta z povrchu zemského, nové svetlo. Resident Evil nabral na akčnosti, no nezostáva nič dlžný dlhoročnému odkazu. Proti T-Vírusu alebo Umbrelle sa dá bojovať aj inak ako len s Chrisom, Leonom, Claire a Jill.