Hodnoceniher.cz

Resident Evil 7: Biohazard

86%

Průměr z 11 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #resident evil (série) #horor #virtuální realita #survival #adventura #first person #e3 2016 #ps4 #windows #akce #capcom #resident evil 1 #resident evil 3 nemesis #resident evil 2 #resident evil 3 remake #resident evil code: veronica #resident evil 4 #resident evil 6 #resident evil vii #resident evil 5 #resident evil 0 #resident evil #biohazard #poslední rok #sedmý díl #rodina #psychopat #hlavní rozdíl #trefa #vrácení #omezený inventář #resident evil 7 #xbo #horror #resident evil 7 #resident evil vii #pc #xbox one

Návody, cheaty

Recenze

9/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Resident Evil 7: biohazard to udany powrót do najlepszych czasów legendarnej, zombiaczej serii. W rezydencji Bakerów spędzicie za pierwszym podejściem około 10-11 satysfakcjonujących godzin, w trakcie których ryzykujecie pojawieniem się pierwszych siwych włosów na głowie. Ze strachu oczywiście! Biegiem zatem do sklepu! Musimy przecież przekonać Capcom, że wydawanie tego typu gier jest dla nich opłacalne....

85%
GamePark
5. 2. 2017
Herní série Resident Evil šla díl po dílu hodně z kopce, z hororového příběhu se stala podivná směsice akce a zvláštních nepřátel a tak se Capcom rozhodl vše začít odznova, a proto sedmý díl sice ideově navazuje na sérii, ale je možné si ho zahrát zcela bez znalostí předchozích dílů. Změny došel také způsob hraní, kdy se vše odehrává z pohledu vlastních očí, což umožňuje si některé velmi vypečené scény...

9/10
Centrum Her
31. 1. 2017
Hutná atmosféra, skvělý level design, děsivé zvuky a vtahující příběh. Pokud se rádi bojíte, pak je pro vás Resident Evil 7 jasnou volbou. Hru však doporučuji i těm, kteří normálně hororovky rádi nemají. Budete sice muset překousnout počáteční pocit strachu, ale až vás pohltí příběh, začnete si hru užívat.

4/5
Doupě
29. 1. 2017
Japonci nám svůj talent ve tvorbě hororových her dokázali již v roce 1996, kdy vyšel první Resident Evil. Báli jsme se i v sedmém díle s podtitulem Biohazard?

100%
Czechgamer.com
29. 1. 2017
Toto je mokrý sen fanúšika hororu a pôvodnej značky Resident Evil!

8/10
Tiscali Games
25. 1. 2017
Vynikající návrat série, která v posledních letech skomírala. Překvapí nejen pomyslnou intimitou, ale také schopností děsit a bavit. Obočí vám sice nadzvedne svým nepraktickým inventářem a mírnou grafickou zastaralostí, nicméně zážitek, který nabízí, vám vynahradí veškeré nedostatky.

4/5
HardcoreGamer
25. 1. 2017
On paper, it’s easy to pick apart Resident Evil 7 for its inconsistencies; the game struggles to find a balance between being purely horror or a title more reminiscent of Resident Evil’s past, and the poor presentation and writing don’t help. And yet, in the moment, much of that can be easily forgiven or even straight-up forgotten because it immerses the player so well into a terrifying world of horrors...

88%
Bonusweb
23. 1. 2017
Série, která etablovala žánr hororu, ho postupem času sama zavrhla. Sedmý díl je však vzkříšením všudypřítomného strachu i hádanek, zkrátka všeho, co dělalo Resident Evil tím, čím na počátku byl. K děsu a teroru ovšem přistupuje úplně jinak.

9/10
Zing
23. 1. 2017
Návrat ke kořenům jak se patří. Fanoušci série budou vrnět blahem a celá hra pro ně bude jeden velký herní orgazmus. Všichni ostatní pak dostanou skvělý survival horor s perfektní atmosférou, chytlavou hratelností a především vymazlenou podporou PS VR.

8,5/10
Game Informer
23. 1. 2017
Resident Evil 7 is a welcome addition to the series, holding to tradition as much as it explores new territory.

4/5
Hrej.cz
23. 1. 2017
Čtvrtý Resident Evil zůstal nepřekonán, ale nic lepšího jsme tu od jeho vydání v této hororové sérii neměli. Capcom dal fanouškům původních dílů jedinečnou a dost množná i poslední příležitost dokázat, že klasický survival má ještě mezi jeho hororovými hrami místo.