Hodnoceniher.cz

Resident Evil 4 - Separate Ways

63%

Průměr z 4 recenzí
#pc #pc #pc #pc #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #zombie #horor #akční #hd remake #datadisk #resident evil (série) #resident evil #capcom #iphone #playstation 4 #ps4 pro #xbox one x #xbox series #recenzia na xbox series x|s verziu #xbox series x/s #ps5 #ps4 #wii

Recenze

90%
Bonusweb
11. 11. 2023
Návrat čtvrtého dílu hororové ságy Resident Evil se nakonec stal jedním z nejlepších herních remaků všech dob. A přídavek Separate Ways ukazuje, jak má vypadat správné DLC.

0/10
Respawnpoint
2. 10. 2023
Separate Ways s charismatickou Adou Wong jsem si nadmíru užil. Měl jsem asi tu výhodu, že to bylo poprvé, co jsem tohle výborné rozšíření hrál, ale ani ti z vás, kteří hráli jeho původní verzi nebudou zklamáni. Mohu ho s klidným srdcem doporučit všem fanouškům Resident Evil 4, dostanete tak díky němu komplexní a ucelený pohled na hru.

7/10
Sector.sk
26. 9. 2023
Je to divné. Resident Evil 4: Separate Ways vlastne robí veľa vecí dobre, no aj tak po dohraní zostala trochu horká pachuť. Základ je dobrý, lebo pochádza z veľmi dobrého survival hororu. Atmosféra, niektoré efekty a boje sú zvládnuté dobre. Vlastne v jadre samotnom tu veľa problémov nie je. Akurát by ste ale po toľkých mesiacoch a za príplatok čakali niečo viac. Čakali by ste pestrejšiu a dlhšiu hernú...

9/10
Tiscali Games
25. 9. 2023
Separate Ways startují ve velkém stylu a až do konce nepoleví. Skvělé DLC, které sice mělo být součástí hry od začátku, ale za těch 10 eur se mnohokrát vyplatí. Užijte si ho!