Hodnoceniher.cz

Red Faction: Guerilla

68%

Průměr z 7 recenzí
#pc #fps

Recenze

75%
Gamesport
26. 11. 2009
I když jsou zde problémy se snímkováním, i když vozidla působí krabicovým dojmem, i když je hudba a prostředí nepříliš výrazné, je Red Faction Guerilla hra, která si zaslouží pozornost díky perfektnímu multiplayeru, a zábavnému ničení všeho okolo.

80%
GameSite.sk
9. 10. 2009
Potenciál výbornej hry kazia dlhé presuny k a medzi jednotlivými misiami a fakt, že celkom dobre podaný príbeh v počiatočnej animácií sa celú hru takmer nikam neposúva.

GameStar.cz
26. 9. 2009
Red Faction: Guerrilla není zcela bez chyb. UI postav občas kolísá. Příběh hry sem tam pokulhává a skoky v obtížnosti jsou někdy strmé, ale hru to až tak moc nepoškozuje.

3/10
Eurogamer.cz
25. 9. 2009
Hru nelze nikomu doporučit kvůli obrovským problémům se stabilitou a optimalizací. Neustálé zamrzání, nízký výkon i na těch nejnabušenějších strojích, potíže se zvukem a díky všem těmto překážkám nepoužitelný multiplayer. To není hra, to je prachsprostá betaverze.

7/10
Doupě
21. 9. 2009
Nejde o žádný přelom, nejde o skvělou hru, na kterou by si všichni pamatovali ještě 10 let po vydání – jde o příjemný titul, který se v některých věcech nebojí vyšlapávat vlastní cestičku a u něhož se dá zastřelit nuda.

85%
GamePark
12. 9. 2009
Je pravda, že někoho by mohla zaskočit větší hardwarová náročnost. Pokud si ale chcete odpočinout u hry ze zajímavého prostředí, s akční a dlouhou hratelností, po Red Faction určitě sáhněte.

GamePark
12. 9. 2009
Je to bez jednoho roku deset let, kdy vyšla zajímavá a na tu dobu velmi přelomová hra Red Faction, která se odehrávala na rudé planetě, kde jste se zastali chudých a utiskovaných horníků. Díky Geo-modu jste mohli ničit takřka všechny nedůležité stěny a zdi a doslova se tak prokopat kamkoliv. V té době nebyla skoro žádná jiná hra, která by něco takového uměla. O dva roky později vyšla dvojka, která...