Hodnoceniher.cz

Realms of Ancient War

50%

Průměr z 4 recenzí
#xbox 360 #akční #focus home interactive #wizarbox #playstation 3 #pc

Recenze

6,5/10
Sector.sk
12. 11. 2012
R.A.W ani náhodnou nie je konkurenciou pre Diablo a Torchlight, ale to ani nebolo zámerom tvorcov, skôr zbožným prianím hráčov, ktorí preto môžu byť rozčarovaní. Ak prijmete hru takú, aká v skutočnosti je, zistíte, že tento nízkorozpočtový kúsok bez nafúknutých ambícií vôbec nie je zlý, len trochu podvyživený.

4,5/10
Herní web
1. 11. 2012
Nepovedený mix mezi stařičkou akcí Gauntlet a akčním RPG. R.A.W. srážejí chyby jak designového, tak technického charakteru.

4/10
Game Informer
5. 10. 2012
Realms of War delivers on the hack-and-slash fronts, and it even allows you to quest with a second local player, but it’s missing a few vitally important aspects that make the best games in this genre so addictive.

5/10
Konzolista.cz
26. 9. 2012
Realms of Ancient War mel našlápnuto stát se velkým konzolovým hitem, když konkurence z první ligy na konzolích chybí. Nakonec ale selhal hned v několika rovinách, hratelností počínaje a technickým zpracováním konče. Snad se z tohoto vývojáři poučí a příští jejich hra dopadne o mnoho lépe. Nevyužitý potenciál u Realms of Ancient War s nimi ale zůstane, a nebude bolet jenom je, ale i nás hráče.