Hodnoceniher.cz

Raving Rabbids Alive and Kicking

54%

Průměr z 4 recenzí
#xbox 360 #akční #ubisoft

Recenze

5/10
Sector.sk
31. 1. 2012
Je to škoda, od Rabbids Alive Kicking som čakal trochu viac. Azda osvieženie série, kopu noviniek, ktoré sa vďaka novej platforme a možnostiam mohli do hry zapracovať, no ako hráčovi, čo s Rabbids ťahá už sériu piatich-šiestich Vianoc mi už nemá čo povedať. A noví hráči to viac ako jednu-dve párty tiež nevydržia.

5/10
Konzolista.cz
30. 12. 2011
Když si to tak sečteme, tak Raving Rabbids Alive & Kicking je kolekce miniher, kterou spíše doporučit nemůžu. Alespoň ne za plnou cenu, za kterou se prodává. Za tu si totiž přinesete domu hru, která obsahuje sice spoustu miniher, ale povedených je jich jen pár. Navíc hra pro jednoho hráče je naprosto bez nápadu, takže tu zůstane jen docela povedený multiplayer. Pokud ale bez králíků nemůžete žít, klidně...

67%
XboxWeb.cz
14. 12. 2011
Raving Rabbids Alive & Kicking je hrou dobrou na párty. Pokud si ji pořídíte kvůli tomuto účelu, uděláte dobře. Obsahuje totiž dostatek zábavných miniher a pěknou grafiku. Společně se čtyřmi lidmi před Kinectem se možná budete trochu mačkat, ale jedná se opravu o skvělou zábavu.

5/10
Game Informer
22. 11. 2011
Raving Rabbids: Alive and Kicking delivers the same gross-out minigames and no-nonsense stupidity that the franchise is known for, with a twist: This one uses Kinect.