Hodnoceniher.cz

Rainbow Six: Vegas

87%

Průměr z 7 recenzí
#ps2 #akční #windows #ps3 #x360 #psp #pc #akce #handheldy #rainbow six siege #unikátní ovládání #rain #rainbow six #rainbow #six #mobilní zpracování #řeč #konzole #pomalý postup #klasické story #story mód #oka #síla #action #taktik-shooter #ubisoft #ubisoft montreal #rainbow six: vegas #fabian siegismund #pc

Návody, cheaty

Recenze

4/5
Doupě
1. 7. 2007
Jen si to přiznejme. Původní série Rainbow Six umřela před dlouhými lety a s každým novým dílem žijí fanoušci v očekávání změn, přesněji řečeno dalších ústupků od taktiky k intenzivní akci. Vegas v nastoupeném trendu pokračuje, odkrajuje další zbytky taktických prvků, ale kupodivu to nevadí. Ani na PSP ne.

4/5
Hrej.cz
19. 6. 2007
Existují hry, které jsou po všech stránkach výborně zpracované, umí zabavit a vydržíte u nich, v tomto případě, jezdit vlakem, ležet v posteli, nebo skákat bungie velmi dlouho. Proč ale takovým hrám dávat vysoká hodnocení, když si je kvůli ceně koupí jen ti šťastnější z vás?

90%
Bonusweb
19. 1. 2007
Teroristé všech zemí, třeste se!!! Duhová šestka je zpátky v zatím nejlepším dílu série zasazeném tentokrát do města hříchů.

4/5
Doupě
4. 1. 2007
Jen si to přiznejme. Původní série Rainbow Six umřela před dlouhými lety a s každým novým dílem žijí fanoušci v očekávání změn, přesněji řečeno dalších ústupků od taktiky k intenzivní akci. Vegas v nastoupeném trendu pokračuje, odkrajuje další zbytky taktických prvků, ale kupodivu to nevadí. Stále se totiž báječně hraje.

90%
GameStar.de
21. 12. 2006
Rasanter, unkomplizierter Taktik-Shooter.

5/5
Hrej.cz
18. 12. 2006
Rainbow Six Vegas už vůbec není ten starý dobrý Rainbow Six, který před lety hrála hrstka vyvolených taktiků s trpělivostí pěstitele bonsají. Mám-li to sousloví použít, tak tohle je next-gen v pravém smyslu slova - po stránce technologické, ale především po stránce herní.

9/10
Tiscali Games
28. 11. 2006
Výborná taktická akce s velmi zajímavými prvky, které ji činí ojedinělou na herním trhu. Nebýt několika málo chyb a místy odfláknutého grafického zpracování, dosáhla by na daleko vyšší mety. I přes jmenované výhrady ji mohu s klidným srdcem doporučit všem vyznavačům tohoto žánru.