Hodnoceniher.cz

RAD

74%

Průměr z 5 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #postapokalyptická #roguelike #80 léta #ps4 #windows #ps4 pro #switch #xbox one x #akční #plošinovka #bandai namco #double fine #řád #radiace #rogue-like #xbox #double fine productions #xbox one

Recenze

68%
Czechgamer.com
16. 12. 2019
Efektné prostredie, slušná porcia akcie, avšak očakávajte rýchly nástup stereotypu

8/10
Centrum Her
5. 9. 2019
RAD to má po audiovizuálnej stránke na výbornú, po tej hrateľnej by sa čo-to dalo ešte vylepšiť. Ak ale máte radi roguelike, určite si tento titul nenechajte ujsť.

7/10
Tiscali Games
3. 9. 2019
Ačkoliv RAD nabízí širokou paletu mutací, jejich dopad na hratelnost je v mnoha ohledech dost podobný. Zkušenějším harcovníkům žánru roguelike proto nenabídne nic nového, pro nováčky však bude naopak snadno stravitelná.

8/10
XboxWeb.cz
25. 8. 2019
V rytmu elektronické hudby mutujete tak dlouho, dokud z vás zpěváci stejně nebudou. Náhodné následky radiace pomáhají v boji s monstry a zároveň dirigují poutavou hratelnost. Pokud vám nevadí, učit se z vlastních chyb, je RAD příjemná oddechovka. Nevyžaduje mnoho času. Zároveň může na dlouho zabavit obsahovou pestrostí. Osobně bych upravila noční výpravy a přidala kooperaci. Ale možná jen proto, abych...

7,3/10
Game Informer
16. 8. 2019
Frustrating lows and and exciting highs are typical of the rogue-like genre, and in many ways Rad sticks close to the rogue script, but it does manage to set itself apart with its leveling mechanics.