Hodnoceniher.cz

Prison Break: The Conspiracy

58%

Průměr z 9 recenzí
#pc #third person akce

Návody, cheaty

Recenze

6,5/10
hry.Sme.sk
4. 3. 2011
Hra je určená len pre fanúšikov seriálu, rozšíri zážitky z prvej sezóny o približne 6-8 hodín. Výrazným plusom je, že až na občasné súboje tu nebudete nikoho zabíjať.

5/10
Sector.sk
6. 10. 2010
Poteší, že sa na celý útek môžeme pozrieť z iného uhla optiky, i pôvodný soundtrack, ktorý hre dodáva na atmosfére. Napriek všetkému však ide o absolútne priemernú hru.

60%
Bonusweb
5. 5. 2010
Herní zpracování přichází s notným zpožděním. Pro fandy seriálu to ale není špatná volba.

60%
Recenzeher.eu
29. 4. 2010
Hra celkem dobře kombinuje plížení a akci, avšak toto shazuje špatné ovládání na PC. Bohužel se hra začíná po celkem krátké době opakovat a hra poté začíná nudit.

6,5/10
Tiscali Games
23. 4. 2010
Nebýt vcelku otravných QTE akcí, vyložené zápory se hledají jen ztěží. Těžko udělat takovou hru lépe, když zápletka je předem daná a neměnná, prostory věznice dosti stísněné i omezené.

2/5
Hrej.cz
22. 4. 2010
Když napíšeme, že by byla mnohem větší zábava podávat mýdla v Fox Riverské umyvárce, uděláte si asi celkem jasný obrázek o kvalitě hry, která je ve všech směrech špatná, stupidní a nudná. Od nižšího hodnocení jí drží jen původní seriálový soundtrack.

GamePark
29. 3. 2010
S herním zpracováním filmů to ve většině případů dopadá dost bídně. Bohužel výchozí pozice dnes recenzovaného titulu Prison Break: The Conspiracy není nijak snadná, protože musíme konstatovat, že v případě her podle seriálů je to snad ještě horší. Vezměme si názorný příklad – třeba na hru podle Lostu jsem se osobně hodně těšil a výsledek pro mě byl velkým zklamáním. Kvalitní zpracování by si zasloužily...

65%
GamePark
29. 3. 2010
Věřím, že si jí dokážou fanoušci seriálu užít. Na druhou stranu nejde o žádnou bombu, u které byste se bavili dlouhou dobu, dohrajete ji za pár hodin a chuť k znovuspuštění už pak mít určitě nebudete.

6/10
Eurogamer.cz
24. 3. 2010
Docela dobře kombinuje kradmý pohyb s akčními bitkami na pozadí příběhu nové postavy. Nebýt otravných tlačítkových festivalů a moc krátké zápletky, hru bych si jako fanda seriálu prožil ještě více.