Hodnoceniher.cz

Poly Bridge

76%

Průměr z 4 recenzí
#pc #ios #android #macos #linux #nintendo switch #most #simulace #logická #windows #dry cactus #poly bridge #mac

Návody, cheaty

Recenze

6,5/10
Game Informer
2. 8. 2016
Poly Bridge is more of a builder’s toolbox than a traditional game. Overcoming these engineering challenges is rewarding, but reaching the solution takes a lot of work.

8/10
Tiscali Games
30. 7. 2016
Stavění virtuálních mostů - a pozorování jejich kolapsů - ještě nikdy nebylo tak zábavné. Mějte se však na pozoru před občasnými iritujícími pasážemi. Jenom málokde totiž umí rébusy tak zbořit hráčovu náladu, jako právě v Poly Bridge.

9/10
Zing
19. 7. 2016
Profesionální stavitel mostů pravděpodobně nejste a nebudete a je dost možné, že se vám vaše výtvory v Poly Bridge rozpadnou ve chvíli, kdy na ně jenom kouknete. Ale v tom tak nějak tkví kouzlo téhle příjemně vypadající a fungující logické hříčky.

3,5/5
HardcoreGamer
7. 7. 2016
While not exactly one of the best simulation games out there, Poly Bridge still manages to be quite unique and enjoyable, and easily has enough content to satisfy players for quite a while. It’s a calming (albeit frustrating at times) little bit of construction that sucks you in one way or another, be it the large campaign or the deep sandbox mode, which also doubles as way to ensure players keep adding...