Hodnoceniher.cz

Pokemon X and Y

88%

Průměr z 4 recenzí
#wii #rpg

Recenze

8/10
Eurogamer.cz
1. 12. 2013
Pokémon X/Y je zdařilým jRPG, které pod zdánlivě primitivním krunýřem vizuálního zpracování a příběhu přináší komplexní hratelnost. Pro začátečníka není úplně jednoduché se do hry zakousnout a bez znalostí zákonitostí série budete pár hodin tápat. Zábava je to ovšem skvělá. Krátké souboje, bryskní trénování a bleskové starání se o své ratolesti vyloženě sedí mobilní podstatě Nintendo 3DS. Jen ten autosave!

9/10
Zing
23. 11. 2013
Překvapivě zábavné, propracované a rozsáhlé RPG, které má všechny dispozice k tomu přilákat i běžné hráče, ne jen fanoušky Pokémonů. I když vás ty japonské potvory nezajímají, určitě se budete dlouho a dobře bavit.

9/10
Tiscali Games
10. 11. 2013
Kampaň je zbytečně jednoduchá a některé prvky by už zasloužily oživit. Pod infantilní slupkou se však skrývají dosud nejpovedenější Pokémoni s tradičně chytlavou hratelností, která uspokojí hráče malé i velké. Fanoušci série nemají nad čím váhat a ti ostatní by měli vědět, že devítka značí jedno z nejlepších RPG roku.

9/10
Konzolista.cz
10. 11. 2013
Hodnocení bylo v tomto případě snadné. Bohatá hratelnost, příjemné audio-vizuální zpracování a především možnost se dokonale vyřádit s přáteli skutečnými i těmi po síti činí z Pokémon X and Y hru klasického nintendovského střihu, kdy obsah jednoznačně vítězí nad formou a předsudky. Fanoušci Pokémonů budou nadmíru spokojeni a noví hráči příjemně překvapeni. Toto je hra, kvůli které kdysi Nintendo 3DS...