Hodnoceniher.cz

Pokémon Sword, Shield

77%

Průměr z 6 recenzí
#nintendo switch #switch #pokémon sword a pokémon shield #rpg #pokémoni #game freak #nintendo #the pokémon company #dobrodružná #pokemon

Recenze

7/10
Vortex
5. 12. 2019
Pokémon Sword and Shield je velmi zvláštní hrou. Fanoušci se poprvé za dlouhou dobu bouří proti nízkému počtu pokémonů a nepopulárnímu sdíleného zisku zkušeností. Přesto umí být hra velmi zábavná, opět vzbuzuje chuť být skutečně tím nejlepším trenérem pokémonů a v kombinaci s novými prvky i skvělými souboji na stadionech posouvá tradiční zážitek do moderní éry. Chtělo by to ale víc péče a hlavně kvalitnější...

6,5/10
Komputer Świat
1. 12. 2019
Pokemon Sword/Shield wprowadza kilka ciekawych nowości, ale w ogólnym rozrachunku nie posuwa serii do przodu... a miejscami wręcz robi krok do tyłu. Gra potrafi wciągnąć, ale jeśli ktoś nie jest wielkim fanem serii - pomijając tę odsłonę nie straci przesadnie wiele.

8/10
Tiscali Games
28. 11. 2019
Pokémon Sword & Shield opět ničím zásadně nepřekvapí – je to osvědčená zábava na desítky hodin, od které spolehlivě dostanete to, co očekáváte. Sice zamrzí osekaná databáze pokémonů a zastaralé technické zpracování, ale vyvažuje to řada drobných vylepšení, která omezují rutinu a dávají průchod zábavě.

8/10
Zing
26. 11. 2019
Po kompletním dohrání musím celkově ocenit Wild Area, Raidy a s nimi spojenou absenci grindu a efektní souboje s gym leadery, ale k dokonalosti hře presto něco chybí. Technické zpracování je dobré, frame dropy jsem zaznamenal jen ve Wild Area lokaci, a to jen pri online modu, ke kterému mimochodem potřebujete placené Nintendo Online.

4/5
Nbase
26. 11. 2019
Jeden z nejlepších dílů celé pokémoní série, který přichází s novými prvky, jako jsou otevřené lokace Wild Area, herní mechanikou Gigantamaxing, překrásnou a živoucí atmosférou regionu Galar a samozřejmě mnoha pokémony, které je nutno pochytat. Takže neváhejte a Gotta Catch ‚Em All!

85%
Bonusweb
21. 11. 2019
Bitvy, chytání a průzkum. Pokémon Sword & Shield se vrací ke kořenům série a nebojí se lehce experimentovat s otevřenějšími částmi světa. Pokud se přenesete přes několik drobných technických nedostatků a fakt, že ve hře nejsou všichni dosud vydaní pokémoni, je to nádherné dobrodružství, které si užijí fandové i naprostí nováčci.