Hodnoceniher.cz

PlayStation Move Heroes (PS3)

60%

Průměr z 5 recenzí
#ps3 #akční

Recenze

56%
Herní web
28. 4. 2011
Suma sumárum jde o promarněnou příležitost a rychlokvašku první třídy. Na pořádném crossoveru si mohlo toto studio myslím udělat solidní jméno a založit novou řadu hopsaček. Místo toho tu je nudná sada hříček, jakoby splácaná za jedno odpoledne. Není to špatné, ale zázrak to není ani náhodou.

5/10
Sector.sk
26. 4. 2011
PlayStation Move Heroes nie je zlá hra, len lavíruje medzi extrémami a preto bude svojich ortodoxných hráčov hľadať ťažšie, akoby sme – vzhľadom k tomu, s akými playstationovskými hernými ikonami pracuje – predpokladali.

65%
Recenzeher.eu
20. 4. 2011
Nadějný koncept nepřináší nic, z čeho bychom si sedli na zadek. Je sice řemeslně dobře zpracovaný, ale pořád platí, že chcete-li se při hraní s PS Move pořádně zapotit, zahrajte si gladiátorský duel ve Sports Champions. Což je stále taková dospělejší varianta disciplín z PS Move Heroes.

6/10
Doupě
19. 4. 2011
Je těžké PMH doporučit, zvláště když vezmu v potaz, jaký potenciál tento crossover promrhal. Místo velkolepé vysokorozpočtové plošinovky se nám dostalo jakéhosi polotovaru, který trpí nedostatkem originality a absencí jakékoli výzvy.

7/10
Konzolista.cz
5. 4. 2011
Hra to není dokonalá, ale dokáže na pár hodin skvěle zabavit, a to jak malé tak velké hráče.