Hodnoceniher.cz

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

78%

Průměr z 8 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #akční #multiplayer #kooperace #ps4 #windows #akce #zombie #plants vs. zombies: battle for neighborville #pláň #růže #klasický multiplayer #superhrdina #horda nepřátel #obří had #epický příběh #řeč #plants vs zombies #obr #strana barikády #prc #zombies #garden warfare #pár vedlejších #zombi #warfare #stejný styl #kytička #god of war 2018 #klasický typ #coop #ea #garden warfare 2 #plants verus zombies #popcap #xbo #electronic arts #popcap games #xbox one

Recenze

8/10
XboxWeb.cz
13. 3. 2016
Plant vs. Zombies: Garden Warfare 2 se hraje stejně jako první díl, jen je větší, lepší, ještě více zábavnější, s více obsahem, ale v jádru je to pořád ta samá a neskutečně vtipná a zábavná hra. Nebavil-li vás první díl, o druhém dílu vůbec neuvažujte, ale pokud hrajete první díl ještě dnes, tak vám bude připadat oproti druhému dílu jako slabé DLC. Plant vs. Zombies: Garden Warfare 2 je totiž nabitý...

4/5
Hrej.cz
7. 3. 2016
I napodruhé se autorům povedlo přinést kopu krásně vypadající zábavy. Ještě trochu zapracovat na singleplayeru a nebylo by co vytknout. Jesti vás už nudí všechny ty brokovnice a samopaly, určitě neváhejte a zkuste, jak průrazný může být třeba takový hrášek.

60%
Bonusweb
7. 3. 2016
Pokračování sympatické on-line akce, v níž zápasí květiny se zombíkama, je větší, hezčí a také překvapivě nevyvážené. Škoda uspěchaného vydání, protože je vidět, že si tvůrci dali na mnoha jiných věcech záležet.

4/5
Doupě
5. 3. 2016
Přesto si nejsem jistý, že i přes množství obsahu, které přemůže nákupní seznam matky dvanácti dětí, je cena optimální. To si ale už rozhodněte sami. Stojí vám za to si koupit hru s kytičkami a zombíky za téměř 2000 Kč?

80%
Czechgamer.com
4. 3. 2016
Bitevní vřava mezi květinkami a zombíky neztratila nic ze svých kvalit. Stále se jedná o zábavnou odreagovačku po perném dni.

8/10
Tiscali Games
3. 3. 2016
Z malé hříčky se v druhém díle stává plnohodnotná multiplayerová akce, která boduje téměř na všech frontách. Snad jen singleplayer část by mohla být propracovanější. Bláznivě pojatý herní svět a návyková hratelnost vám to ale vynahradí!

8/10
Game Informer
23. 2. 2016
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 is a more active and engaging shooter than its predecessor.

4/5
HardcoreGamer
18. 2. 2016
PopCap Games paid close attention to the criticisms of the original game and ultimately crafted a worthy sequel. Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 doesn’t change much, instead building on the successful gameplay of the original. In many ways it feels like an expansion, but one that comes packed to the brim with new content. The six new characters are fun and the twelve new maps are well designed....