Hodnoceniher.cz

Pillars of Eternity

90%

Průměr z 12 recenzí
#pc #rpg #baldur's gate (série) #fantasy #windows #mac #linux #pillars of eternity 2: deadfire #pillars of eternity #klenoty #útočení #vysoká obtížnost #kobka #dnešek #barda #maximální počet #dungeons and dragons #omezený počet #malý bonus #řeč #přivítání #trio #hobit #vlkodlak #eternit #velký podíl #éter #první hraní #veledílo #družina #anglický jazyk #prokletí #obsidian #rollenspiel #paradox interactive #obsidian entertainment #obsidian entertainment #pc #paradox interactive #playstation 4 #xbox one #switch

Návody, cheaty

Recenze

9/10
Komputer Świat
21. 12. 2018
Nie ma przypadku w tym, że Pillars of Eternity zbiera fantastyczne oceny, bo studio Obsidian kolejny raz pokazało, że są mistrzami RPG-ów, a ten tytuł jest bez wątpienia jedną z ich najlepszych produkcji. Co ważne, dostaliśmy dokładnie to, czego oczekiwaliśmy. Klasycznego RPG-a w stylu gier działających na Infinity Engine dostosowanego do współczesnych czasów i osadzonego w bardzo ciekawym świecie,...

91%
Czechgamer.com
22. 9. 2017
Pillars of Eternity je i na PS4 stejně úžasnou hrou, jako tomu bylo na PC. Skvělý herní svět a příběh, výtečné mechaniky a parádní grafika, to vše vás v gauči udrž pěkně dlouho.

5/5
Hrej.cz
27. 4. 2015
Staré dobré časy se vrátily a Obsidian dokazuje svou lásku k žánru. Bez korporátního vedení, s legendami herního vývoje a mořem zkušeností stvořili dost možná jedno z nejlepších RPG všech dob.

70%
Czechgamer.com
7. 4. 2015
Je ťažké výraznejšie kritizovať, nakoľko Pillars of Eternity je presne takou hrou, akou si vytýčila byť. Je to príjemný závan nostalgie so všetkým dobrým, ale aj s tým horším. Je to zážitok ako stvorený pre fanúšikov klasík, ktorým spomínané výčitky vadiť nemusia. Tí si k hodnoteniu pokojne môžu pripočítať ľubovoľné číslo a bude to úplne v poriadku.

90%
Bonusweb
1. 4. 2015
Projekt Pillars of Eternity je triumfální návrat ke kořenům hardcore her na hrdiny v izometrickém pohledu. Vynikající zážitek kazí pouze pár chyb a časté a dlouhé nahrávání scén.

9,3/10
Game Informer
1. 4. 2015
Obsidian's role-playing epic was worth the wait; from mechanics and leveling to lore and story development, this one hits the mark. 

4,5/5
Doupě
29. 3. 2015
Pillars of Eternity není hrou pro každého. Chce to umět jazyk, zvyknout si na vyšší obtížnost, slabší grafiku a mít trpělivost nad pravidly, které se liší od podobných her. Je to ale klenot a dost možná nejlepší RPG roku, ne-li roků.

9/10
Zing
29. 3. 2015
Pillars of Eternity je důkazem, že když komunita chce, dokáže si zafinancovat kvalitní RPG, které se snaží splnit všechny její sny a tužby. Škoda jen pár menších chyb. I přesto hra tvoří zajímavý celek, který by si fanoušek tohoto žánru neměl nechat ujít.

Eurogamer.cz
29. 3. 2015

92%
GameStar.de
27. 3. 2015
Oldschool und trotzdem modern! Ein traditionelles Rollenspiel in einem zeitgemäßen Gewand, das ebenso famos erzählt wie taktisch fordert.

9/10
Tiscali Games
27. 3. 2015
Pillars of Eternity je vynikající hra. Dá se jí vytknout řada jednotlivých problémů, ale jako celek funguje skvěle, téměř dokonale. Vím, že si hru užijí všichni veteráni izometrických RPG, a pevně věřím, že nejenom oni.

9/10
Zing
26. 3. 2015
Pillars of Eternity je důkazem, že když komunita chce, dokáže si zafinancovat kvalitní RPG, které se snaží splnit všechny její sny a tužby. Škoda jen pár menších chyb. I přesto hra tvoří zajímavý celek, který by si fanoušek tohoto žánru neměl nechat ujít.