Hodnoceniher.cz

Pilgrims

77%

Průměr z 6 recenzí
#pc #ios #macos #linux #adventura #kreslená #amanita #windows #mac #ipados #amanita design #recenzia na switch verziu #switch #české hry #logické hry #nenáročné #oddechové hry #rodinné #vtipné hry

Recenze

7/10
Gaming professors
20. 11. 2022
Pilgrims potěší malé i velké hráče svou kouzelnou jednoduchostí, pod kterou se však skrývá promyšlený příběh s ponaučením a hned několika možnými scénáři. Kratičká – možná až moc – adventura prověří vaše bystré uvažování a nechá vás splatit dluhy všem karbaníkům ještě předtím, než budete moct vyrazit na další dobrodružství.

8/10
Sector.sk
8. 11. 2022
Pilgrims je naozaj hra pre každého. Je nielen pre vás, ale aj pre vašu mamu, babku, deti, jednoducho pre kohokoľvek. Je zábavná, intuitívna, vtipná a naozaj dobre navrhnutá vzhľadom na svoj unikátny koncept. Na Switchi navyše osloví aj možnosťou výberu spôsobu hrania vertikálne alebo horizontálne. Pohodlne hru dokážete ovládať dotykom, ale aj gamepadom. Jej najväčším nedostatkom je naozaj dĺžka. Ani...

3/5
GameSite.sk
18. 10. 2019
Rozhodne hru odporúčame ako mladším hráčom, tak aj tým dospelým. Predsa len nájsť si hodinku na návrat do detských čias dokáže snáď každý a tento počin s nádychom českého fantasy to zvláda na výbornú.

80%
Bonusweb
13. 10. 2019
Nečekaně vydaná hříčka od kultovního studia Amanita se hodí spíše na mobily než na velké počítače, ovšem na jejím pohodovém vyznění to nic nemění. Jedno zahrání sice nezabere ani hodinu, ale buďte si jistí, že si to budete chtít okamžitě zopakovat.

8/10
Tiscali Games
10. 10. 2019
Pilgrims jsou příjemnou procházkou českým světem pohádek a humoru, který byste jen těžko jinde pohledali. I přes svou velmi krátkou hrací dobu dokáží zabavit a vyčarovat úsměv na tváři.

9/10
Vortex
8. 10. 2019
Na Pilgrims je nutné hledět optikou mobilní hry - rozsahem a možnostmi se například Machinariu nevyrovná. Pokud jste ale připraveni na vizuálně hravý, nápaditý a absurdně vtipný rychlík, pak jste doma. Tohle si musíte zahrát ještě dnes!