Hodnoceniher.cz

Phantaruk

48%

Průměr z 4 recenzí
#pc #nintendo switch #horor #akční #survival #ps4 #windows #xbox-one #phantaruk #playway sa #polyslash #horror #polyslash #wyprodukowano w polsce

Recenze

5/10
Komputer Świat
18. 12. 2018
Phantarukiem studio Polyslash pokazało, że umie zrobić bezpieczną grę wideo, ale w dzisiejszych czasach taka umiejętność to zdecydowanie za mało. Przed tą ekipą zatem następny krok - zrobienie fajnej gry wideo. Czy jest ku temu potencjał? Phantaruk nie do końca odpowiada na to pytanie, więc nie pozostaje nic innego jak po prostu poczekać na kolejne dzieło tej krakowskiej ekipy. A o wyprawie na pokład...

6/10
Tiscali Games
31. 8. 2016
Ačkoliv Phantaruk trpí hned několika chybami včetně zastaralé grafiky, dokáže vykouzlit několik výborných hororových situací, v nichž se budete strachy klepat jako osiky. O moc víc od hry ale nečekejte.

2/5
Hrej.cz
31. 8. 2016
Budgetová hororovka, které se nepodařilo navázat na žánrový standard. Sice nabízí mrazivé kulisy a sem tam vám pocuchá nervy, ale záhy v jejích mechanikách vypozorujete řadu drastických chyb, které vám vezmou radost z hraní.

4/10
Zing
16. 8. 2016
Vydání Phantaruku mi přijde značně uspěchané. Hra trpí řadou zásadních technických nedostatků, které extrémně narušují celkovou hratelnost. Nákup v současnosti rozhodně nedoporučujeme.