Hodnoceniher.cz

Park Beyond

55%

Průměr z 5 recenzí
#pc #pc #pc #pc #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #playstation 5 #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #xbox series s/x #strategie #zábavní park #budovatelska #tycoon #limbic entertainment #namco bandai #xbox series #xbox series x/s #park #park beyond #roller coaster tycoon #simulator #xbox

Recenze

0/10
Respawnpoint
10. 11. 2023
Hraní Park Beyond jsem si hodně užila a myslím, že kdybych si měla vybrat v rámci žánru, pak zvolím právě tento titul, čili má volba byla jasná. Z čeho jsem určitě byla nadšená je množství dodatečného obsahu, který tvůrci od vydání dodali, přičemž nechybí větší DLC. Škoda jen těch několika vítek ke kampani, jenž ale v mých očích byly a jsou stále zásadní.

6/10
XboxWeb.cz
25. 7. 2023
Park Beyond se rozhodlo vsadit všechno na zábavné stavění horských drah, které popírají fyzikální zákony. Bohužel potlačený management parku a herní mechaniky vás nutí k přesnému opaku. Své zábavné momenty jistě Park Beyond má, králi v podobě Rollercoaster Tycoon se ovšem ani vzdáleně nepřibližuje.

65%
Bonusweb
24. 6. 2023
Chtěli jste se projet na té nejbláznivější horské dráze, kde vozíky vystřelují z děl a přetížení si zadá s tím z rakety? Ve skutečnosti asi takový zábavní park nenajdete. Ale můžete si ho postavit v nové budovatelské strategii Park Beyond.

7,8/10
Gamebro
22. 6. 2023
Legendární budovatelsko-ekonomické hry se vracejí opět k životu. Sice to nemá přímé spojení, ale Zoo Tycon se opětovně zhmotnil ve hře Planet Zoo. Theme Hospital se vrátil v podobě Two Point Hospital a následně vyšla i hra Two Point Campus. Nyní došlo k reinkarnaci RollerCoaster Tycoon v podobě Park Beyond.

7/10
Tiscali Games
21. 6. 2023
Park Beyond na pár večerů svým stavěním šílených zábavních parků vydrží. Odpočinete si při něm a dovolí vám být kreativnější než jiné podobné hry, které přihlížejí na takové zbytečnosti, jako jsou fyzikální zákony. Bohužel kromě toho nemá moc co nabídnout. Obsahu je pomálu a některé mechaniky nejsou úplně dotažené.