Hodnoceniher.cz

Papo & Yo

75%

Průměr z 4 recenzí
#pc #macos #linux #playstation 3 #indie #plošinovka #ps3 #arkády #konzole #krásná hudba #řeč #konec dobrý #nová lokace #chlap #karton #minority media

Návody, cheaty

Recenze

7/10
Tiscali Games
19. 7. 2013
Na pohled podmanivý výlet do cizí kultury a dětské fantazie, která je ve skutečnosti útočištěm před démony reality, číhající za stručnými prostorovými hádankami. Hravý a zároveň dospělý herní zážitek, jehož koncept zabírá jen napůl. Když ale opravdu zabere, žene k dojetí.

4/5
Hrej.cz
14. 5. 2013
Silnému příběhu se v Papo & Yo podřizuje vše od nejmenších detailů grafiky a ozvučení, až po samotné jádro herních mechanismů. Výsledek je i přes dílčí nedostatky velmi působivý.

3,5/5
Doupě
3. 10. 2012
Přes všechno zmíněné si stojím za tím, že ty tři až čtyři hodinky v společnosti Quica, Luly a monstra jsou velmi příjemně strávenou dobou, ovšem po dohrání vás už nic nemotivuje prožít tohle dobrodružství znovu (pokud nejste chorobný sběratel trofejí, protože všechny se nedají posbírat hned napoprvé), a to je za ty čtyři stovky vcelku škoda.

8/10
Game Informer
14. 8. 2012
Papo & Yo is a puzzle game that doubles as a moving allegory about family, abuse, and the power of imagination to rise above.