Hodnoceniher.cz

Paper Mario: Sticker Star

77%

Průměr z 6 recenzí
#3ds #akční #nintendo #intelligent systems

Návody, cheaty

Recenze

6/10
Sector.sk
20. 1. 2013
Mňa ako dlhoročného fanúšika RPG hier od Intelligent Systems Paper Mario Sticker Star zo začiatku nadchol a potom sklamal. Pôsobí ako plytký destilát predchodcov s nízkou obtiažnosťou a nudnými súbojmi bez výzvy, z ktorých radšej utekáte ako by ste sa ich zúčastňovali, keďže neprinášajú žiadne skúsenostné body.

8/10
Časopis SCORE
17. 1. 2013
Po dlouhém vývoji, který trval několik let, se k nám dostal Paper Mario: Sticker Star v parádní formě. Skvělá hratelnost vám opět vydrží na několik dobře strávených hodin, takže pokud máte Maria rádi, určitě pro hru utíkejte. Budete se dobře bavit. Pro ostatní je Paper Mario: Sticker Star další zamyšlení, aby si kapesní konzoli Nintendo 3DS pořídili. Jen je možná škoda, že vývojáři nepřidali během...

8/10
Hrej.cz
1. 1. 2013
Další z Mariovských her s nádechem japonských RPG... ještě navíc zasazená do fascinujícího „placatého“ světa. I dvourozměrný ale Mario válí.

4/5
Hrej.cz
1. 1. 2013
Další z Mariovských her s nádechem japonských RPG... ještě navíc zasazená do fascinujícího „placatého“ světa. I dvourozměrný ale Mario válí.

75%
GameSite.sk
29. 12. 2012
Paper Mario: Sticker Star je už neviem koľkým Mariom a takisto neviem koľkým Paper Mariom, no s určitosťou povedať viem, že opäť zabaví na dlhé hodiny. Súboje predstavujú výzvu a nútia vás taktizovať, puzzle vás potrápia, no po ich prekonaní nasleduje satisfakcia. Aj keď občas nie je zjavné, čo od vás autori chcú, a vy neviete, kam sa pohnúť. Občas dokážu frustrovať aj súboje, hlavne ak nemáte dostatok...

8,8/10
Game Informer
6. 11. 2012
In Paper Mario: Sticker Star, the gaming legend sets off to kick butt and stuff his sticker album to the seams.