Hodnoceniher.cz

OKAMI HD / 大神 絶景版

89%

Průměr z 5 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #playstation 3 #akční #fantasy #adventura #ps4 #windows #ps4 pro #switch #xbox one x #capcom #dobrodruzne #okami hd #plošinovka #remaster #xbox #action #action-adventure #clover studio co., ltd. (pc)

Návody, cheaty

Recenze

95%
Czechgamer.com
28. 1. 2018
Skvost s názvom Ōkami dostal 4K rozlíšenie a takmer bezchybný remaster

4/5
Hrej.cz
2. 1. 2018
Jestliže se nějaká hra měla dočkat znovuuvedení na aktuální generaci konzolí, je to právě Okami. I po letech je krásná a chytrá tak, že jí to mnohé aktuální tituly mohou jenom závidět. Ne však díky úsilí, které tvůrci (ne)věnovali remasteru.

9/10
Tiscali Games
29. 12. 2017
Venku máme zimu, ale s Okami HD můžete skočit rovnou doprostřed jara. Deset let se na této originální akční adventuře sice podepsalo, ale podstatně méně, než by se mohlo zdát. Pokud dokážete přimhouřit oko nad místy podivnými efekty, nevadí vám nízká obtížnost a máte rádi pohádky, těžko najdete krásnější a optimističtější hru.

9/10
XboxWeb.cz
19. 12. 2017
Ještě dnes koupím krmítko na balkón, zaliju ten seschlý ibišek a dřevorubcům půjdu vycucnout palivo z motorových pil. Na Vánoce ozdobím umělotinu, místo kapra obalím květák a v lesích budu vyhlížet divokou zvěř. Ne, Okami ze mě neudělalo hyperaktivního aktivistu bojujícího za deštné pralesy, ale zanechalo v mém nitru příjemný pocit a všeobjímající klid. Nadčasové výtvarné zpracování, příběh s jasně...

90%
GameStar.de
12. 12. 2017
Okami verbindet typisches Zelda-Gameplay mit einem außergewöhnlichen Artstyle und einer Welt voller interessanter Mythologie.