Hodnoceniher.cz

Ocean's Heart

80%

Průměr z 2 recenzí

O hře

Ocean’s Heart je akční RPG s podrobným pixelovým uměním se silným zaměřením na průzkum. V živém světě plném tajemství a tajemství se Tilia vydává hledat svého zmizelého otce. Vydejte se po stezce ruinami zatopeného království, utvářejte budoucnost současného světa nebo držte hlavu dole a zaměřte se na svou vlastní misi v tomto epickém retro inspirovaném dobrodružství!

Prozkoumejte podrobný a krásný svět plný tajemství ukrytých v mlhavých lesích, izolovaných vrcholcích hor nebo močálech se slanou vodou. Každá oblast je plná jedinečných a smysluplných vedlejších úkolů, starověkých záhad a nebezpečí.

Bojujte s hrůzostrašnými příšerami a používejte různé zbraně a starodávnou magii, abyste je porazili nebo přemohli. Hledejte speciální materiály a vylepšujte své zbraně, dokud nezničíte příšery, které kdysi vedly divoký boj.

Sbírejte různé předměty po celém světě, abyste mohli vyrábět lektvary, vylepšovat zbraně a rozšiřovat svůj stále rostoucí arzenál.


#pc #pc #pc #pc #adventura #akční hry #anime #logické hry #rpg #steam

Recenze

7/10
Gaming professors
28. 11. 2021
Stručně řečeno, pokud máte rádi hry podobné Zeldě, Ocean's Heart se vám bude zamlouvat, je to skvělá hra. Mohu ji tedy vřele doporučit, ale s pochopením toho, do čeho se pouštíte. Myslím, že je to dobře navržená, i když trochu okoukaná hra, která nabízí hodně fanouškům klasické Zeldy.

90%
Czechgamer.com
15. 2. 2021
Jedno veľké a nostalgické Bravo!