Hodnoceniher.cz

Nintendogs + Cats (3DS)

76%

Průměr z 4 recenzí
#3ds #dětská

Recenze

75%
Recenzeher.eu
17. 6. 2011
Nintendogs + Cats jakožto jeden z launchových titulů handheldu, předvádí především grafické možnosti zařízení, ale určitě není špatnou hrou. I když hrou... Spíš simulátorem chovu domácího mazlíčka, který ovšem na takový PSPčkový EyePet hledí z opravdu velké výšky. Jistě, akčně laděné hráče nezabaví ani na třicet minut, ale pakliže se vám vybily baterie v tamagochi, nebo se zrovna celé odvařilo a hledáte...

7/10
Eurogamer.cz
11. 4. 2011
Nintendogs + Cats je návyková simulace chovu štěňat a koťat, která sice nenabízí moc možností pro skutečné hraní, ale zvířata jsou tak neuvěřitelně roztomilá, že se k ní budete velmi dlouho vracet. Navíc skvěle využívá vlastností Nintenda 3DS, nutí vás k pohybu a nošení konzole všude s sebou.

8/10
Doupě
11. 4. 2011
Možná je to ryze subjektivní dojem, ale Nintendogs + Cats je pro nový hit mezi handheldy, Nintendo 3DS, hrou, kde si prostorového 3D obrazu užijete nejvíc. Docela dobré je to i se zábavností.

8/10
Konzolista.cz
24. 3. 2011
Nintendogs + Cats nepřináší do série nic moc nového. Od minula se uhladil interface, zlepšila grafika a přidalo se několik málo novinek, na kterých staví nová kapesní konzole. Nic ale nemění na tom, že i nová verze je po čertech zábavná a na několik hodin vám dokáže nahradit reálného mazlíčka.