Hodnoceniher.cz

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

84%

Průměr z 7 recenzí
#pc #playstation 4 #fantasy #jrpg #ps4 #windows #ni no kuni ii: revenant kingdom #bandai namco entertainment inc. #bandai namco #level 5

Návody, cheaty

Recenze

92%
Czechgamer.com
17. 5. 2018
Nádherná jazda plná nápadov, od akej sa nedá odtrhnúť

9/10
Zing
9. 4. 2018
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom je povinností pro všechny milovníky JRPG, studia Level-5 a také Ghibli. Svým záběrem nabízí stovky hodin povinné i nepovinné zábavy, vypilované roky vývoje různých druhů her takřka k dokonalosti. Nějaké ty šmouhy na kráse se najdou, ale rozhodně se při budování svého království nebudete nudit ať už po stránce zábavy nebo obsahu.

85%
Bonusweb
5. 4. 2018
Pokud si chcete odpočinout od všemožných násilných videoher a dopřát si něco klidného a mimořádně krásného, je toto JRPG (japonská hra na hrdiny) ze staré školy přesně pro vás.

9/10
Tiscali Games
29. 3. 2018
Zahoďte za hlavu strasti běžného života a vydejte se za záchranou království Ding Dong Dell. Ať už fanoušci studia Ghibli, nebo ne, Ni No Kuni II vás svým zpracováním chytne do hrsti a jen tak nepustí.

3/5
Hrej.cz
28. 3. 2018
Příliš upovídané pro české děti, příliš hloupoučké pro dospělé hráče. Ultra nízká obtížnost, předvídatelný děj a repetitivní náplň dělá z hraní Ni No Kuni II nezáživnou dřinu.

8/10
Game Informer
19. 3. 2018
Level-5's ambitious sequel may not nail everything it attempts, but it gets the important things right. 

4,5/5
HardcoreGamer
19. 3. 2018
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom is able to create a brand new world and adventure separate from Wrath of the White Witch, but is able to feel familiar enough where fans of the first game will feel right at home. The world that Roland is transported into is truly a wonderful realm of fantasy filled with anthropomorphic citizens and horrific beasts, but as we get to know Evan, Tami, Niall and all the...