Hodnoceniher.cz

NeverDead (PS3)

50%

Průměr z 4 recenzí
#ps3 #third person akce

Recenze

68%
XboxWeb.cz
5. 3. 2012
NeverDead je veskrze dobrou hrou. Nedokázal však využít perfektního námětu a ono rozpadání vás začne spíše štvát než bavit. Pokulhává i příběh, který je dosti zmatený a vlastně celou hru ani pořádně nevíte o co se vlastně jedná. Pochvalu si zaslouží technické zpracování, animace jsou kvalitní a při hraní jsem nenarazil na žádné bugy. Hra si jistě najde své fanoušky, rozhodně se však nejedná o titul,...

5/10
Eurogamer.cz
14. 2. 2012
NeverDead mělo originální nápad, díky kterému mohlo vzniknout něco úžasného a nezapomenutelného. Místo toho je to ale frustrující, nefungující bordel, na který budete chtít zapomenout velice rychle.

5/10
Hrej.cz
14. 2. 2012
Budovat hru na základě utržených končetin a kutálení hlavy po podlaze nemůže vést k ničemu chvályhodnému. Přiznáváme však, že zpracování této naprosto stupidní myšlenky mohlo být i o řád horší. Aspoň že tak.

3/10
Zing
14. 2. 2012
Není jediný důvod, proč jít do NeverDead dobrovolně. Na trhu jsou již nyní mnohem lepší akční tituly a za pohled na rozlétávající se tělo hlavního hrdiny to prostě nestojí. Pokud opravdu nemáte kde ukojit své zvrácené choutky, doporučujeme Saints Row: The Third.