Hodnoceniher.cz

Neighbours back From Hell

67%

Průměr z 3 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #ps4 #neighbours back from hell #playstation #xbox #adventury #nintendo switch #gog #thq #thq nordic #remaster #neighbours back from hell #handy games #pošťuchování #sousedé #hell #woody #původní verze #verze #sůl #epizoda #logická #neighbours from hell #xbox live #switch

Recenze

8/10
Sector.sk
11. 11. 2020
Celkovo je to veľmi pekný remaster, ktorý síce výraznejšie hru nevylepšuje a niektoré náročnejšie prvky orezáva, ale zábava ostáva a vizuál je pekne prepracovaný do modernej podoby. Hra pritom ponúka obsah z oboch pôvodných titulov a je ho dostatok na niekoľko hodín zábavy. Možno je škoda, že nepridáva niečo nové a bonusové, ale dúfajme, že tento remaster môže byť náznakom ďalších pokračovaní.

6/10
XboxWeb.cz
20. 10. 2020
Skutečně doufáme, že máte pohodové sousedy, ale i přesto můžete Neighbours back From Hell zkusit. Žádná pecka to není, a to ani po technické stránce, o repetitivní hratelnosti ani nemluvě. Ovšem dlouhá hra to také není a cenovka je docela rozumná. Můžete tak snadno na pár chvil vypnout či zaměstnat malé hráče i hráčky, kterým se virtuální dělání naschválů jistě bude zamlouvat.

6/10
Doupě
17. 10. 2020
Návrat série, kde otravujete otravného souseda, s minimální přidanou hodnotou. Tak by se dal popsat remasterovaný balíček Neighbours back from Hell. Vcelku originální koncept zůstává zachován z původních verzí stejně jako valná většina dalších prvků hry. To ocení především hráči, které originál minul. Pokud ho ale máte za sebou, tak není důvod se do remasteru pouštět.