Hodnoceniher.cz

My Friend Pedro

78%

Průměr z 10 recenzí
#pc #xbox-one #nintendo switch #switch #my friend pedro #akční #2d #windows #devolver digital #action #deadtoast entertainment #xbox one #akční hry #steam

Recenze

8,5/10
Gaming professors
31. 8. 2022
My Friend Pedro je skvělý akční titul, který nabízí i po třech letech od vydání skvělou svižnou akci a stále překvapující brutální zábavu. Díky kombinaci akce, akrobatických prvků, bullet timu a skvělých průpovídek Pedra vás tato hra zaručeně pobaví a nabídne vám parádní odreagování.

75%
Czechgamer.com
30. 4. 2020
Frenetická 2D akce, v niž pozastavení se rovná ztrátě bodů. A o ty tu běží především.

8,7/10
Centrum Her
22. 4. 2020
Zdá sa, že shoot ’em up stále žije a momentálne je Pedro to najlepšie čo môže tento žáner ponúknuť.

6/10
Game Informer
8. 7. 2019
A frustrating control scheme confounds this bullet ballet's most spectacular moments.

7/10
Zing
1. 7. 2019
Pro někoho absolutní blbost, pro jiné přesně to, co do aktuálního počasí nebo na začátku okurkové sezóny potřebují. Člověk si zastřílí, vyblbne se a hru může zase odložit, nebo se pokusit o vysoké skóre. Nic víc. Nic míň.

8/10
GamePark
30. 6. 2019
Kdyby někdo z nás před pár měsíci slyšel, že na herní scénu dorazí parádní 2,5D střílečka, ve které nás bude provázet létající banán, asi bychom si nevěřícně ťukali na hlavu. Jenže přesně to se právě odehrálo a naší milou povinností tak je, popsat vám tuhle nezvyklou originalitu v recenzi.

8/10
Tiscali Games
28. 6. 2019
Vynikající arkáda, která vám dovolí být přesně tím ostrostřeleckým baleťákem, jakým jste vždycky být chtěli. Jestli se ale ve vašem nitru ukrývá bručoun, který má tendence ohrnovat nos nad ujetostí, za jakou by se občas nestyděli ani Japonci, budete mít s Pedrem problém.

82%
GameStar.de
24. 6. 2019
Das Südfruchtspektakel überzeugt nicht nur mit cartooniger Action, sondern auch mit smarten Puzzles und seiner herrlich irren Story.

80%
Bonusweb
22. 6. 2019
Láká vás stylová akce se zpomalováním času, akrobatickými kousky a efektními cákanci krve? Nevadí vám nějaká ta ustřelená hlava? Potom by vás mohla zajímat hra My Friend Pedro, která právě vyšla na PC a Switch.

4/5
HardcoreGamer
21. 6. 2019
Even with forty levels, My Friend Pedro can be beaten over the course of a few sittings.  Walking away after would be missing the point, though, because anyone can bull their way through to the end with a bit of practice, but the real fun comes from doing it with style and efficiency.  All those C-rankings from the earlier areas just don’t feel right once you’ve got the experience to properly orchestrate...