Hodnoceniher.cz

Mutant Year Zero: Road to Eden

75%

Průměr z 10 recenzí
#pc #xbox-one #playstation 4 #nintendo switch #stealth #tahová #adaptace #postapokalypsa #mutace #ps4 #windows #ps4 pro #switch #xbox one x #x1 #mutant year zero: road to eden #xbo #funcom #the bearded ladies #xbox one

Návody, cheaty

Recenze

8/10
GamePark
15. 12. 2018
Apokalypsa může mít různé následky. Kromě těch klasických, jako třeba vyhynutí většiny života, stojí ty bizarnější, např. to, že ze zvířete se definitivně stane kámoš a již nikdy více z něj nebude jídlo. Tak to holt dopadá, když zvířata a lidé vlivem radiace zmutují a smísí se dohromady. I takový příběh vypráví Mutant Year Zero.

3,5/5
HardcoreGamer
14. 12. 2018
Despite mechanics issues, Mutant Year Zero: Road to Eden offers a good variety in gameplay styles, character customization and solid worldbuilding. Intriguing story with fun, witty dialogue make the title a memorable experience with unique personality. The open overworld and exploration are an excellent touch and provide something new and fresh to the tactical genre. Gorgeous visuals make you want...

4/5
Hrej.cz
13. 12. 2018
Mutant Year Zero se povedla. Ostříleným hard core stratégům navrhuji obezřetnost, nováčkům či mírně pokročilým tento malý klenot srdečně doporučuji. Zóna čeká jen na vás!

8/10
Tiscali Games
13. 12. 2018
Drobnější klenot na poli týmových tahových strategií. Lidští i zvířecí protagonisté mají charisma a Mutant Year Zero se celkově může pochlubit skvělou, postapokalyptickou atmosférou. Bojový systém funguje na jedničku s hvězdičkou díky míchání tahů s plížením a průzkumem v reálném čase. Obtížnost je sice přísná, ale spravedlivá a odměňující.

80%
Czechgamer.com
11. 12. 2018
Námetom a svojím spracovaním si táto unikátna TBS zaslúži minimálne pozornosť

7/10
Komputer Świat
8. 12. 2018
Jeżeli lubicie turowe strategie, to warto dać grze szansę, nawet jeśli do ideału trochę jej brakuje

4/5
GameSite.sk
8. 12. 2018
Mutant Year Zero: Road to Eden je výborná hra, ktorá potrápi vaše taktické schopnosti a trpezlivosť. Mrzí jedine úplné nevyužitie potenciálu hrateľnosti a sveta, v ktorom sa odohráva, to však nezabráni tomu, aby ste sa pri titule bavili. Vyskúšajte, neobanujete.

7,5/10
Game Informer
5. 12. 2018
Mutant Year Zero also carves out its own niche in the turn-based strategy genre, but a limited scope and bafflingly abrupt ending mar the experience.

6/10
Zing
4. 12. 2018
Mutant Year Zero je v jádru příjemnou a zábavnou hrou, jež kombinuje stealth a průzkum v reálném čase s tahovými souboji v relativně lineárním, příběhovém kabátku. To je zároveň něco, co hru trochu podkopává. Jste hnáni de facto jedním směrem s minimálními odbočkami, kvůli čemuž může hra velmi snadno klopýtnout o nedokonalou vyváženost, nedostatek prostoru pro nějaké zajímavější schopnosti a výbavu...

70%
Bonusweb
4. 12. 2018
Na první pohled perfektní tahová strategie bohužel nenabízí dostatek možností, aby dokázala po celou dobu udržet hráčovu pozornost. Zajímavě vytvořený svět tak přichází vniveč.