Hodnoceniher.cz

MotoGP 10/11

70%

Průměr z 6 recenzí
#playstation 3 #simulace #závodní #ps3 #x360 #konzole #rovinka #řeč #moto gp #start #občasný hráč #databáze #dodržování

Recenze

Eurogamer.cz
22. 7. 2011

7/10
Tiscali Games
2. 5. 2011
Po loňském faux-pas se lidé z Monumental Games vzpamatovali a začali naslouchat stížnostem hráčů a herních kritiků. Naštěstí umějí tito lidé naslouchat velmi dobře a téměř zázrakem tentokrát vznikl snad nejlepší díl zavedené série MotoGP a zároveň asi také nejlepší současný jednostopý simulátor. Vyzbrojte se pevnými nervy a učte se řídit. Vyplatí se to.

65%
GamePark
29. 4. 2011
Loni na podzim jsme se po dlouhé době konečně dočkali kvalitních formulí na všechny hlavní platformy včetně počítačů. V oblasti silničních motorek je situace krapet odlišná – s naprostou pravidelností zde vychází nové díly série MotoGP od Capcomu. Loňský ročník byl takový nemastný neslaný a rozhodně jsme nemohli prohlásit, že by byl přesně tím, co by si každý motorkářský fanoušek přál. Vypovídá o tom...

3/5
Doupě
15. 4. 2011
Pokud patříte mezi příznivce motorek, a ještě Moto GP 10/11 doma nemáte, pak bych vám sice Moto GP doporučil, ale s čísly o ročník staršími. Aktuální databáze sice potěší, ale jinak nenarazíte skoro na žádnou zásadní změnu a loňský ročník určitě pořídíte levněji. A podobná rada tak směřuje i pouze občasným hráčům, kterým loňský ročník bude stačit určitě.

4/5
Hrej.cz
8. 4. 2011
Náročná, leč zábavná jízda napříč příjemně navrženou kariérou je podtržena zejména nepříznivě nakloněnými vahami umělé inteligence.

75%
Bonusweb
30. 3. 2011
Hra MotoGP 10/11 vám umožní stát se mistry královské motocyklové disciplíny a ukázat našim jezdcům, jak se to má jezdit. Nový ročník se navíc povedl o dost více než posledně, takže virtuální motorkáři budou mít opět o zábavu postaráno.